Güzellik Merkezlerinin İlham Kaynağı - Son Dakika
Güncel

Güzellik Merkezlerinin İlham Kaynağı

Kişinin kendine bakmasının bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Ladies Güzellik Merkezi Kurucusu ve Güzellik Uzmanı Burcu Güleryüz, bulunduğu bölgede sağlık ve hijyen standartlarına sahip, güvenilir, kadınların ihtiyaçlarına cevap verecek bir yer oluşturma fikriyle yola çıktı.

16.10.2017 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her kadının bakıma ihtiyacı var mottosu ile 2013 yılında güzellik sektörüne adım atan Burcu Güleryüz, ileride güzellik üssü olacağı ön görüsü ile Ladies Güzellik merkezini ciddi bir kadın potansiyeli olan Başakşehir'de kurdu. Ulaşılabilir, kaliteli hizmetin otomatik talep oluşturduğunu vurgulayan Güleryüz, bölgede yeni güzellik merkezlerinin kurulmasına ilham kaynağı oldu.

Özellikle ailelerin ağırlıkta yaşadığı, İstanbul üçüncü bölgede bulunan Başakşehir'de kadınlar, bakım ihtiyacını ya görmezden geliyor ya da güvenilir merkez bulma sorunundan dolayı erteliyordu.

Güzellik merkezlerinin ağırlıkta olduğu Nişantaşı ve Bağdat Caddesi gibi yerlerde değil, bir gün güzellik merkezi olacağı ön görüsü ile Başakşehir'de, 2013 yılında kurulan Ladies Güzellik, yeni merkezlerin açılmasında da ilham kaynağı oldu.

GÜZELLİK UZMANI OLMAK BAŞKA YATIRIMCI OLMAK BAŞKA

Güzellik Uzmanı Burcu Güleryüz, "2013 yılında güzellik sektörüne adım atmaya karar verdiğimizde, kendimize doğru bir lokasyon aradık. Araştırmalarımızda Başakşehir'de ciddi bir kadın potansiyeli olduğunu gördük ancak bakım ihtiyacını karşılayacakları bir merkez bulunmuyordu. Var olan güzellik merkezleri sahiplerinin güzellik uzmanı olmayıp, yatırımcı olduğunu tespit ettikten sonra Başakşehir'in kaliteli bir merkeze ve gerçek bir güzellik uzmanına ihtiyacı olduğunu belirledik. Hizmeti ulaşılabilir hale getirdiğinizde talep otomatikman oluşuyor. Güzelliği doğasında barındıran kadınlara bu girişimimizin de ilham olduğu kanaatindeyiz. Bulunduğumuz yerde bizden sonra güzellik merkezi sayısı iki katına çıktı. Bunun nedeninin Ladies Güzellik'in kaliteli işlemlerinden ve samimiyetten olduğu göz ardı edilemez" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güzellik Merkezlerinin İlham Kaynağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement