Güzellik Yarışmasına Katılan Müslüman Kız Ukayna'da 'Recm' ile Öldürülmüş - Son Dakika
Dünya

Güzellik Yarışmasına Katılan Müslüman Kız Ukayna'da 'Recm' ile Öldürülmüş

Güzellik Yarışmasına Katılan Müslüman Kız Ukayna\'da \'Recm\' ile Öldürülmüş

Ukrayna'da bir süreden bu yana kayıp olan 19 yaşındaki bir Müslüman Katya Koren'in güzellik yarışmasına katıldığı gerekçesiyle taşlanarak öldürüldüğü iddia edildi

31.05.2011 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna'da bir süreden bu yana kayıp olan 19 yaşındaki bir Müslüman Katya Koren'in güzellik yarışmasına katıldığı gerekçesiyle taşlanarak öldürüldüğü iddia edildi.

İngiliz Dail Mail gazetesinde yer alan habere göre, Ukrayna'nın Crimea kasabasında oturan ve bir süreden bu yana akıbetinden haber alınamayan Katya Koren'in cesedi 1 hafta sonra evinin yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu.

Soruştumayı yürüten cinayet masası dedektifleri, kasabada düzenlenen bir güzellik yarışması katılan Müslüman kızın, Şeriat yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle taşlanarak öldürüldüğünü ortaya çıkardı. Polis, cinayetle ilgili 3 Müslüman gencin gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Gözaltına alınan 3 şüpheliden 16 yaşındaki Bihal Gaziev, polisteki ifadesinde Müslüman olan Katya Koren'i güzellik yarışmasına katılarak Şeriat yasalarını ihlal ettiği için öldürdüklerini ve pişman olmadığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Güzellik Yarışmasına Katılan Müslüman Kız Ukayna'da 'Recm' ile Öldürülmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement