Güzellik Yarışmasına Katılmak İçin Üniformayı Çıkarıp Bikini Giyen Dünyanın En Çekici Polisi Teksas Güzeli Seçildi. - Son Dakika
Magazin

Güzellik Yarışmasına Katılmak İçin Üniformayı Çıkarıp Bikini Giyen Dünyanın En Çekici Polisi Teksas Güzeli Seçildi.

Güzellik Yarışmasına Katılmak İçin Üniformayı Çıkarıp Bikini Giyen Dünyanın En Çekici Polisi Teksas Güzeli Seçildi.

19.05.2017 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

America'nın Teksas Eyaletinde okul bölgesinde görev yapan 29 yaşındaki Shannon Dresser isimli kadın polis memuru 2017 Teksas güzeli seçildi.

Anne ve babasınında poli olduğu ve bir lisede kampüs görevlisi olan Dresser 'i her zaman üniforma içinde görmeye alışan okulun öğrencileri kendisini bikini ile güzellik yarışmasında gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Küçüklüğünden beri güzellik yarışmasına katılma gibi bir tutkusu olduğunu söyleyen Dresser, yarışma sayesinde hayatında kalıplaşmış bazı şeyleri değiştirdiğini söyledi. Dresser, ayrıca insanın istediği her şeyi yapabileceğini ve hem polis memeuru olarak hemde güzellik kraliçesi olarak yaşamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

As for Dresser, she's been with the Katy ISD Police Department since September 2015. She is the campus officer for Raines High School, Opportunity Awareness Center (OAC), Behavioral Transit Program (BTP) and Miller Career and Technical Center.

Dresser is a KEYS (Keep Encouraging Youth toward Success) Mentor with Katy ISD as well as a volunteer with T.A.P.S (Teen and Police Service).

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Güzellik Yarışmasına Katılmak İçin Üniformayı Çıkarıp Bikini Giyen Dünyanın En Çekici Polisi Teksas Güzeli Seçildi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement