Gyan'dan Sonunda Suçlamalara Yanıt Geldi! - Son Dakika
Spor

Gyan'dan Sonunda Suçlamalara Yanıt Geldi!

Gyan\'dan Sonunda Suçlamalara Yanıt Geldi!

Ganalı yıldız Asamoah Gyan hakkında çıkan suçlamalara yanıt verdi.

24.09.2014 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asamoah Gyan'ın avukatı, aile dostlarından rapçi Castro ve arkadaşı Janet Bandu'nun ruhani bir ayine kurban edildiği iddialarını net bir dille yalanladı.

Haziran ayı içerisinde Gyan ailesinin yazlığının bulunduğu Ada'da tatilini geçiren Castro - gerçek adı Theophilus Taoe - ve Bandu'nun jet-ski ile denize açılarak bir daha geri dönmediği haberleri yayılmıştı. Yapılan uzun araştırmalar sonucu ikilinin bedenlerine ulaşılamazken, Ganalı yıldızın ruhani bir ayinde ikiliyi kurban ettiği iddia edilmişti.

Çarşamba günü aile avukatı Kissi Agyabeng'in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Medyada çıkan bu söylentiler ve iftiralar karşısında sessiz kalmayı tercih ettik. Sessizdik çünkü neler olduğunu biz de bilmiyor ve polis soruşturmasını etkilemek istemiyorduk. Bu acı sessizliğimi ne yazık ki bir çok kesim tarafından suistimal edildi ve hakkımızda birçok aslı olmayan iddia ortaya atıldı. Hiçbir kanıt olmaksınız bu tarz haberlerin çıkması bizi çok rahatsız etti ve üzdü. Bahsi geçen ruhani ayin haberlerinin gerçeklikle hiçbir ilişiği olmayıp tamamen hayal ürünü olduklarını belirtmek isterim. Belki çok daha önce bu açıklamayı yapmamız gerekiyordu ancak sebebini daha önce belirttim. Castro ve Janet Bandu'nun kaybolmalarıyla ilgili en ufak bir bağlantımız yoktur. Castro kendi isteğiyle açılmış ve bu konuda bize hiçbir şekilde danışmamıştır. Biz de sizler gibi yetkililer konuyla ilgili araştırmasının sonucunu merakla bekliyor ve gerçeğin ortaya çıkmasını umuyoruz. Tarif edilemez bir acı içerisindeyiz ve Castro ve Janet'in geri dönmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğumuzu beyan etmek isteriz."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gyan'dan Sonunda Suçlamalara Yanıt Geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement