West Ham, Gyan'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

West Ham, Gyan'ı İstiyor

West Ham, Gyan\'ı İstiyor

Carroll'un sakatlığında forvet arayan West Ham, eski Sunderlandli Asamoah Gyan'ı istiyor.

27.12.2013 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

West Ham United'ın tecrübeli teknik direktörü Sam Allardyce, kulübün Ganalı golcü Asamoah Gyan'ı Ocak transfer döneminde transfer etmek istediği dedikodularını doğruladı.

Carroll'ın sakatlığı can sıkıyor

İngiltere Premier Lig'de son sıralara demir atan West Ham, Andy Carroll'ın uzun süreli sakatlık sıkıntısından dolayı alternatif forvet oyuncuları arayışını sürdürüyor. Uzun zamandır İngiliz basınında eski Sunderland'li Asamoah Gyan'ın peşinde olduğu haberleri yayılan West Ham'da teknik direktör Allardyce, bu iddiaları doğruladı.

Premier League'den Körfez'e

Takımın ileri uçta golcü ve mücadele gücü yüksek bir forvet oyuncusuna ihtiyacı olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, Gyan'ın bu özelliklere uygun ve çok yetenekli bir oyuncu olduğunu vurguladı. Ganalı oyuncunun menajeri ile geçtiğimiz günlerde Londra'da bir araya gelen West Ham'lı yöneticiler transferi Ocak ayı içerisinde sonlandırmak istiyor.

28 yaşındaki Asamoah Gyan 2010 yılında 13 milyon pound karşılığında Sunderland'e transfer olmuş ancak 2012 yılında Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Ain'e geçmişti.

Asamoah Gyan'ın adı daha önce 2010 ve 2011'de Fenerbahçe, sezon başında da Trabzonspor ile anılmıştı. Gyan, Ağustos'ta Gana ile yapılan hazırlık maçında milli takımımıza iki gol atmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor West Ham, Gyan'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement