Gyoder Sektörel Eğitime Odaklandı - Son Dakika
Güncel

Gyoder Sektörel Eğitime Odaklandı

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 2018 yılında da sektörel eğitime odaklanacak.

09.01.2018 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 2018 yılında da sektörel eğitime odaklanacak.

GYODER'den yapılan açıklamaya göre, dernek, sektörün gelişimi için ihtiyaç duyulan konuları tespit etmek ve sektöre nitelikli personel yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği "GYODER Akademi" ile sektör profesyonelleri ve sektöre yeni gireceklerin eğitim ihtiyacını karşılıyor.

Ayrıca GYODER, Bahçeşehir Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi iş birlikleri ile başlattığı "MBA in Real Estate" programlarına indirimli katılım sağlıyor.

GYODER'in ayrıca İstanbul Ticaret Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi ile setifika programlarının yanı sıra, veri sağlanması gibi çalışmaları kapsayan iş birlikleri devam ediyor.

GYODER Akademi'de 2018'de yapılacak eğitimlerin, "Varlık Yönetimi", "Gayrimenkul Yatırım Fonları", "Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi", "Gayrimenkul Okuryazarlığı", "Marka Konumlama veya Kurumsal İletişim Teknikleri", "Dijital Medya", "Gayrimenkulde 'Best Use' Uygulamaları", "Proje Yönetim Süreci", "Tesis Yönetimi", "Gelir Paylaşımına Dayalı İnşaat Sözleşmeleri", "Gayrimenkul Projesi Geliştirmede Alternatif Yollar" ve "Sürdürülebilirlik" başlıkları altında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

"Sektörde eğitim ihtiyacı ortaya çıktı"

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, konuya ilişkin değerlendirmesinde, özellikle son yıllarda artan yatırımlar, dünya ölçeğinde gerçekleştirilen projeler ve en önemlisi de destekleyici kanun ve mevzuat düzenlemelerinin sektörü daha da canlandırdığını, hatta sektörün Türkiye'nin ekonomik büyümesinin üzerinde bir ivme yakaladığını ifade etti.

Gelişen ve büyüyen gayrimenkulün, durağan bir rant kapısı değil üreten, istihdam sağlayan, vergi veren, dinamik reel bir sektör olduğuna dikkati çeken Yetgin, "Geliştiricisi, inşa edeni, mimarlık, danışmanlık, yönetim gibi hizmet birimleri ve 200'ü aşkın tedarikçi ve üreticisi ile yan iş kolunun, gayrimenkul sektöründen beslendiğini dikkate aldığımızda, böylesine önemli, lokomotif ve reel bir sektörde eğitim ihtiyacı ortaya çıktı." değerlendirmesinde bulundu.

Yetgin, gayrimenkul sektöründeki yeni şartların birçok alanda araştırma, saha çalışması ve eğitim gibi ihtiyaçları ortaya çıkardığını belirterek, şunları kaydetti:

"Sektörün bilgiye ve veriye olan bu ihtiyacı doğrultusunda sektörün gelişimi için gerekli konuları tespit etmek ve sektöre vasıflı eleman yetiştirmek amacıyla GYODER Akademi'yi hayata geçirdik. Sektör profesyonellerinin ve sektöre yeni girecek kişilerin, çağımızın gerektirdiği teknolojileri kullanabilecek, geleceği görüp değişimleri algılayabilecek ve etkin kararlar alabilecek şekilde eğitim almaları gerektiğine inanıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gyoder Sektörel Eğitime Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement