H1z1 Yeni Harita Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

H1z1 Yeni Harita Geliyor

H1z1 Yeni Harita Geliyor

H1Z1 Yeni Harita Geliyor Yapımcı Daybreak Games ikiye bölünen oyunları için çok önemli bir açıklama yaptı.

22.04.2016 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

h1z1-yeni-harita-z2-haritasi-cikis-tarihi-gorsel-video-sehirler-yenilikler-yeni-mod-ignition-detaylar-guncelleme-detaylari

H1Z1 Yeni Harita Geliyor

Yapımcı Daybreak Games ikiye bölünen oyunları için çok önemli bir açıklama yaptı. İki ayrı oyuna ayrılan ve H1Z1 Just Survive ve H1Z1 King of the Kill olarak ayrı ayrı satışa sunulan oyunların her ikisine birden devasa bir harita geliyor.

Haritanın kod adı Z2, evet hepimiz belki zamanında oyunu oynarken arkadaşlarımız arasında H1Z2 şeklinde yada daha farklı metodlar ile oyunun ismi ile mizah yaptığımız zamanlarımız oldu fakat bu seferki gerçek. Yapımcı ekip tarafından yapılan açıklamaya göre bu yeni haritanın kod adı Z2. Her iki oyuna birden gelen bu haritadaki yenilikler ise gerçekten ilgi çekici. Sadece harita değil bir çok değişikliğinde olacağını açıklayan yapımcılar grafik açısından ve oynanış açısından da değişikliklere uğrayacak ve daha da iyileştirilebilmesi için çaba sarf ediliyor.

Ayrıca her iki oyuna birden performans açısından daha iyi sonuçlar alınabilmesi için bir çok şekilde uğraş veriliyor. Görünen o ki ekipler oyunlarının arkasında ve vazgeçmeyi de düşünmüyorlar. Sürekli kostümlerle desteklenen oyunun sadece o tarz bir yeniliğine değil oyunun tamamına göz dikmiş durumdalar.

Aylar süren çalışmalar sonucunda ekip Z2 kod H1Z1 yeni haritası için 8×8 kilometre büyüklüğünde devasa bir harita ortaya çıkarmışlar. Ayrıca bu harita ile ilgili birde görsel paylaşıldı ve geliştirici ekip arazi oluşturulması, popülasyonun genişletilmesi, Spawn (yeniden doğma) ve Loot (yağma) daha da genişletilmesi ve artırılması, harita üzerindeki yapıların düzeni ve tasarımları, şehrin düzeni ve tasarımları, arazi üzerindeki sanat çalışmaları, ağaçlar, aydınlatma üzerindeki çalışmalar ve optimizasyon gibi bir çok ayrıntının da üzerinde sürekli çalıştıklarını ve aylardır bu işle uğraştıklarını söyledi.

Ayrıca oyuna yeni mod getirmek üzere çalıştıklarını ve bu modun isminin Ignition olduğu söyleyen yapımcılar tüm H1Z1 hayranlarını sevindirdi. Yeni haberler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

H1Z1 Yeni Harita (Kod Adı Z2) Görseli

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji H1z1 Yeni Harita Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement