Habbo Hotel Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Habbo Hotel Büyümeye Devam Ediyor

Habbo Hotel Büyümeye Devam Ediyor

Habbo Hotel Türkçe sürümünün ardından büyümeye devam ediyor.

03.10.2012 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın gençlere yönelik en büyük sosyal oyunu ve online topluluğu Türkiye'deki lansmanını kutluyor

Helsinki, Finlandiya – 03 Ekim 2012 – Dünyanın gençlere yönelik en büyük sosyal oyunu ve online topluluğu Habbo Hotel, 8 Ağustos'ta Türkiye'deki tümüyle yerelleştirilmiş lansmanından bu yana, neredeyse 200.000 yeni kullanıcıya ulaştı.

Habbo Hotel (www.habbo.com.tr) yeni ve var olan arkadaşlarla buluşmak, oyun oynamak, yani eğlenmek için bir yerdir. Şu anda 12 farklı dilde mevcut olan Habbo Hotel, üyelerine çok boyutlu bir sanal topluluk ve sosyal oyun sağlamaktadır. Kullanıcılar Habbo adlı tamamıyla özelleştirilmiş bir karakter yaratarak oyuna katılmaktadır. Ardından sanal topluluktaki diğer kullanıcıların yarattığı çeşitli alanları ve milyonlarca odayı keşfe çıkabilirler. Lady Gaga, Justin Bieber, Pussycat Dolls, Miley Cyrus, TokioHotel, Lily Allen, Pink, Sugababes ve Ozzy Osbourne Habbo Hotel'i ziyaret eden ünlüler arasındadır.

Topluluğa ücretsiz olarak katılan ve kullanan üyeler, sanal mobilya almak, temalı odalar ve ana sayfaları için öğeler satın almak dahil ek ücretli hizmetlere erişmek için Habbo Kredileri satın alabilir. Habbo Hotel deneyiminin bir parçası olarak, kullanıcılar çeşitli oyunlar oynayabilir, evcil hayvan yetiştirebilir, arkadaşlarıyla bağlantı kurabilir, kendi odalarını dekore edebilir ve yaratıcılık ve kendini ifade etme yoluyla eğlenebilirler. Facebook Connect ile, dünyanın her yanından Habbo kullanıcıları Facebook arkadaşlarını sanal dünyada da bulabilir ve dünya içi deneyimlerini paylaşabilir. Habbo Hotel çok yakında hizmete girecek oyunlarla dolu bir platforma kavuşacak, zira yakın zamanda kapılarını üçüncü taraf geliştiricilere açtı. Yeni oyunların ilki birkaç hafta içinde oynanabilecek.

Sulake CEO'su Paul LaFontaine şöyle diyor: "Türkçe Habbo Hotel oyununa yönelik çok olumlu güçlü tepkiler aldık ve yeni kullanıcıların sayısı hızla artmaya devam ediyor. Türkiye bizim için çok önemli bir bölge ve dünyanın her yanından benzer ilgileri paylaşan yaşıtlarına katılmak isteyen Türk gençler için global Habbo Hotel ağını erişilebilir kılacak bir dönüm noktası oldu."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Habbo Hotel Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement