Haber: Trainspotting 2 Yolda! - Son Dakika
Teknoloji

Haber: Trainspotting 2 Yolda!

Haber: Trainspotting 2 Yolda!

Irvine Welsh'in aynı adlı romanından uyarlanan Trainspotting, beyazperdeye kucak açtığından bugüne değin oldukça ses getiren uyarlama film projelerinden biri haline geldi.

09.09.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TrainSpotting-film turkish player

Irvine Welsh'in aynı adlı romanından uyarlanan Trainspotting, beyazperdeye kucak açtığından bugüne değin oldukça ses getiren uyarlama film projelerinden biri haline geldi. Geçtiğimiz aylarda filmin 2.sine dair yapım projelerinin başlandığı söylenen filmin ikincisi yazar Welsh'in Trainspotting'in devamı niteliğinde yazmış olduğu Porno adlı eserinden nüveler beslemekte.

Slumdog Millionaire ile Oscar Ödülü kazanan Danny Boyle, Trainspotting 2'nin çekimlerine başladı. Yönetmenin bu film projesi ile ilgili vermiş olduğu röportaja göre ilk filmin ana oyuncu kadrosundan 4 kişide herhangi bir değişiklik olmayıp filmin 2.sinde de yer alacaklarını ifade etti.

Filmin ilki gib ikincisinin de senaristliğini John Hodge üstlenecek. Boyle'nin açıklamasına göre filmin senaryosu tamamlandı ancak sıra şimdi oyuncuların programlarını düzenlemeye geldi. Zira ana oyunculardan ikisinin şimdilik TV projesi olduğu için onlarla uzun bir süre meşgul olacaklarını belirtti. Şayet süreç Boyle'nin planladığı doğrultuda ilerlerse filmin 2016 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Haber: Trainspotting 2 Yolda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement