Haberi Kısaltarak Yeniden Gönderir Misiniz?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

Haberi Kısaltarak Yeniden Gönderir Misiniz?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

22.04.2016 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Bolu Valisi Baruş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96. kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gurur ve sevincini Türk Milleti olarak hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Vali Baruş, Kurtuluş Savaşının en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920 tarihinin, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği gün olduğunu kaydetti.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, 23 Nisan 1920'de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu andan bugüne kadar geçen süre içerisinde devletin, cumhuriyetin ve demokrasinin en büyük teminatı olduğunu kaydetti.

TBMM'nin bugün de kurulduğu günkü inanç, sorumluluk duygusu, coşku ve kararlılıkla Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşıyabilmek için çalıştığını ifade eden Ercoşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecek nesillere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir. Bağımsızlığın ve milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının huzur ve barış içinde yaşamasını temenni ederim."

AK Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü'de, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96. Kuruluş yıl dönümünü kutlamak için yayımladığı mesajında, "Türk Milleti İstiklal Mücadelesinde birlik ve beraberliğinden aldığı güçle imkansızı başarmıştır. Milli iradenin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi bu tarihi süreci çok iyi yöneterek üstlendiği tarihi mesuliyeti layıkıyla yerine getirmiştir." ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, yayımladığı mesajında, 23 Nisanın aynı zamanda "Ulusal Egemenlik" ve "Milli Hakimiyet" bayramı olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"Çocuklar bir toplumun geleceğidir ilkesi ile bizlere düşen görev, geleceğimizin mimarları olan çocuklarımıza milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler olmasını sağlamaktır. Bizlerde siz çocuklarımıza çok daha iyi bir gelecek hazırlamak, daha yaşanabilir bir Bolu teslim etmek için var gücümüzle çalışıyoruz."

AK Parti Bolu İl Başkanı Doğanay ile Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ateş ise, yayımladıkları mesajlarında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Haberi Kısaltarak Yeniden Gönderir Misiniz?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement