58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "Okul Tıraşı" filminin söyleşisi yapıldı - Son Dakika
Güncel

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "Okul Tıraşı" filminin söyleşisi yapıldı

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında gösterimi gerçekleştirilen "Okul Tıraşı" filminin söyleşisi yapıldı.

06.10.2021 12:28  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında gösterimi gerçekleştirilen "Okul Tıraşı" filminin söyleşisi yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen festival, film gösterimi, söyleşi ve oturumlarla devam ediyor.

Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması kapsamında dün gösterimi yapılan "Okul Tıraşı" filminin yönetmeni Ferit Karahan ve oyuncular, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yanında bulunan Balerin Cafe'de izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Yönetmen Ferit Karahan, yaptığı konuşmada, çalışmayı seven bir yönetmen olduğunu, sahneye girmeden önce kaç plan çekeceğini bilerek çekimlere başladığını vurguladı.

Yapımcı Murat Kanat Doğramacı filmin ilk desteğini geçen yıl Antalya Film Forum'dan aldıklarını ifade etti.

Senarist Gülistan Acet, çocuk oyuncuların her zaman sürprizlerle geldiğini, senaryonun üstünde bir oyun olduğunu ve beğeni topladığını söyledi.

Oyunculardan Cansu Fırıncı, filmin çekildiği Van'ın Bahçesaray ilçesinde iklim şartlarının zorladığını ancak bölgenin kültürünü tanıma fırsatı buldukları için mutlu olduklarını anlattı.

Melih Selçuk ise zor iklim şartlarına rağmen güzel bir iş çıktığını ifade etti.

Öte yandan, söyleşinin yapıldığı alanda bulunan kedinin, yönetmen ve oyuncuların platformuna çıkarak gezinmesi gülümsetti. Masada mikrofonların arasından geçerek her oyuncunun yanına giden kediyi, konuşmacılar bir süre sevdi.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali\'nde "Okul Tıraşı" filminin söyleşisi yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Okul Tıraşı' filminin söyleşisi yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement