İL ÖZEL İDARESİ 2022 YILI BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI. İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MUSA YILMAZ ; "2022 BÜTÇEMİZİ 215 MİLYON TL OLARAK ÖNGÖRÜYORUZ" - Son Dakika
Toplum

İL ÖZEL İDARESİ 2022 YILI BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI. İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MUSA YILMAZ ; "2022 BÜTÇEMİZİ 215 MİLYON TL OLARAK ÖNGÖRÜYORUZ"

İL ÖZEL İDARESİ 2022 YILI BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI. İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MUSA YILMAZ ; "2022 BÜTÇEMİZİ 215 MİLYON TL OLARAK ÖNGÖRÜYORUZ"

İL ÖZEL İDARESİ 2022 YILI BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI.

01.11.2021 17:15  Güncelleme: 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İL ÖZEL İDARESİ 2022 YILI BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI. İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MUSA YILMAZ ; "2022 BÜTÇEMİZİ 215 MİLYON TL OLARAK ÖNGÖRÜYORUZ"İl Genel Meclisi Kasım ayı oturumları İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ Başkanlığında başladı. İl Özel İdaresinin 2022 yılı bütçesinin görüşüleceği Kasım ayı oturumları İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ'ın açılış konuşması ile başladı. Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ ; "Değerli arkadaşlar hepinizin malumu kasım ayı hem merkezi hükümetlerde hem de yerel yönetimlerde bütçe ayı. "GEÇTİĞİMİZ YILA GÖRE BÜTÇEMİZİ %38 ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ"Bizde İl Genel Meclisi olarak bu ay içerisinde İl Özel İdaresinin 2022 yılı bütçesini görüşüp karara bağlayacağız. Encümenden meclisimize gönderilen bütçe taslağı 2022 yılı için öngörülen bütçe 215 Milyon TL dir. Bir önceki yıl biliyorsunuz 155 Milyon TL idi. %38'lik ciddi bir artış olacak. Fakat bizim de temel girdi fiyatlarında ciddi bir maliyet yükselmesi oldu. Bu şekliyle bütçe bize taslak olarak geldi. Bizde bu ay içerisinde bütçeyi bölüm bölüm değerlendirip bütçe görüşmelerini tamamlayacağız. 2022 yılı bütçemizin şimdiden ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Cenab-ı Allah inşallah geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ilimize yararlı hizmetler yapmayı nasip eder. Artış çok önemli çok dikkatli olmamız gerekiyor. Hassasiyet gösterdiğinizi biliyorum. İhtiyaçları iyi belirlememiz lazım ilçelerimizdeki talepler İdare, teknik ekipler ile görüşüp önceliklerimizi belirlememiz gerekiyor. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum. " Değerlendirmelerinde bulundu. Konuşmanın ardından toplantı Mali Hizmetler Müdürü Aykan KOYUN'un 2022 yılı İl Özel İdaresi taslak bütçe tasarısına yönelik yaptığı sunumla devam etti. Sunumun ardından Bütçe görüşmelerinin ilk toplantısı gündemdeki maddelerin görüşülüp karara bağlanmasının ardından son buldu.

Kaynak: Habermetre

Son Dakika Toplum İL ÖZEL İDARESİ 2022 YILI BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI. İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MUSA YILMAZ ; '2022 BÜTÇEMİZİ 215 MİLYON TL OLARAK ÖNGÖRÜYORUZ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement