Boyabat'ta muhtarlar Göç İdaresince bilgilendirildi - Son Dakika
Güncel

Boyabat'ta muhtarlar Göç İdaresince bilgilendirildi

Boyabat\'ta muhtarlar Göç İdaresince bilgilendirildi

Sinop Valiliği Göç İdaresi Müdürlüğünce muhtarlara yönelik bilgilendirilme çalışması yapıldı.

21.10.2021 15:37  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Valiliği Göç İdaresi Müdürlüğünce muhtarlara yönelik bilgilendirilme çalışması yapıldı.

Sinop Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada toplantının yararlı olması temennisinde bulundu.

Yüksel, muhtarların her konuda yanlarında olduğunu ifade ederek, "Her zaman size yardımcı ve destek olmak için kapılarımız açık. Toplantımızın yararlı olmasını diliyorum. Yabancılar ile ilgili yetkili arkadaşlarımız tarafından bilgilendirileceksiniz." dedi.

Sinop Göç İdaresi Müdürü Muhammed Emin Altun da yabancıların kayıt altına alınması yönündeki çalışmaları anlattı.

Yabancıların kayıt altına alınmadan izinsiz çalıştırılmasının insan ticareti mağduriyeti oluşturduğunu vurgulayan Altun, "İlgili kişilerin hapisle karşı karşıya gelme durumu olur. Çalıştırılacak kişilerin mutlaka varsa ilçedeki kurumdan, yoksa ilden çalışma izni alması lazım." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyabat'ta muhtarlar Göç İdaresince bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya Yunak'ta Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
    09:25 Konya Yunak'ta Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    Yunak ilçesinde Kaymakam Özgür Pelvan başkanlığında düzenlenen 'Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı'nda, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri konuşuldu. Toplantıda, seçim mevzuatı, cezai işlemler ve adayların dikkat etmesi gereken konular anlatıldı. Kaymakam Pelvan, hür iradenin sandığa yansıması için gerekli tedbirleri alacaklarını belirtirken, muhtar adaylarından da seçim mevzuatına uygun hareket etmelerini istedi.

  • Düzce Üniversitesi'nde Free Mover Programı Başladı
    09:24 Düzce Üniversitesi'nde Free Mover Programı Başladı

    Düzce Üniversitesi, öğrencilerin yurt dışında misafir öğrenci olarak öğrenim görmelerini sağlayan Free Mover programını uygulamaya başladı. Program kapsamında Gürcistan Üniversitesi'nden iki öğrenci Düzce Üniversitesi'nde eğitim görüyor. Programın amacı, öğrenci değişimini arttırmak ve farklı ülkelerle iş birliğini geliştirmektir.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Eğitim İş ve Eğitim Sen'i ziyaret etti
    09:23 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Eğitim İş ve Eğitim Sen'i ziyaret etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Eğitim İş ve Eğitim Sen temsilcileriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Günel, öğretmen ve öğrencilerin yanında olduğunu belirtti ve yeni kütüphane ve kitap kafelerin sayısını artıracağını söyledi.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor
    09:23 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ilçe genelindeki iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ve hemşehrileriyle buluştu. Bakkalcıoğlu, fikir ve projelerini paylaşarak kente artı değer katacağını belirtti.

  • İstanbul'da tartıştığı eşini öldüren şüpheli hakkında dava açıldı
    09:19 İstanbul'da tartıştığı eşini öldüren şüpheli hakkında dava açıldı

    İstanbul Bayrampaşa'da tartıştığı eşini silahla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheli hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, olayın detayları ve şüphelinin savunması yer aldı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Veteriner Hekimleri Odası arasında sahipsiz hayvanlar için iş birliği protokolü imzalandı
    09:19 İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Veteriner Hekimleri Odası arasında sahipsiz hayvanlar için iş birliği protokolü imzalandı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Veteriner Hekimleri Odası arasında sahipsiz hayvanların acil müdahale gereksinimine yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında sahipsiz hayvanların acil müdahaleleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından koordine edilerek İzmir Veteriner Hekimleri Odası tarafından belirlenen kliniklere yönlendirilecek.

  • Pendik Velibaba Mahallesi Muhtarı Çakarlı Araç Skandalı
    09:19 Pendik Velibaba Mahallesi Muhtarı Çakarlı Araç Skandalı

    İstanbul Pendik Velibaba Mahallesi muhtarı Şükrü Aydemir'in çakarlı lüks araçlarla yaptığı konvoya ait görüntüler tartışma yarattı. İçişleri Bakanı Yerlikaya lüks araç sahiplerine idari para cezası kesildiğini, çakar tertibatının sökülerek olaylı ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu. Gelişmeler sonrası açıklama yapan muhtar, "Bizi yıpratmaya kalktılar. Beni herkes tanıyor ve hizmetlerimi biliyor" dedi.

  • CHP Milletvekili Tanrıkulu, Erdoğan'ın Diyarbakır konuşmasını eleştirdi
    09:18 CHP Milletvekili Tanrıkulu, Erdoğan'ın Diyarbakır konuşmasını eleştirdi

    CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır mitinginde yaptığı konuşmayı sert sözlerle eleştirdi. Tanrıkulu, Erdoğan'ın Diyarbakır sorunlarına ve Kürt meselesine dönük bir şey ifade etmediğini belirtti ve Adalet ve Kalkınma Partisi politikalarından bir şey beklemenin doğru olmadığını vurguladı. Tanrıkulu, iktidar karşısında bir dengeyi yerel yönetimler üzerinden inşa etmenin önemine değindi.

  • Denetime giren 12 bin aracın bin 539'una ceza yazıldı
    09:16 Denetime giren 12 bin aracın bin 539'una ceza yazıldı

    Düzce'de yapılan trafik denetimlerinde 12 bin 321 aracın bin 539'una çeşitli maddelerden cezai işlem uygulandı. Denetimlerde 122 araç trafikten men edilirken, 2 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı. Toplamda 217 bin 103 lira cezai işlem uygulandı.

  • Gümrük Muhafaza Ekipleri Kaçakçılara Büyük Darbe İndirdi
    09:16 Gümrük Muhafaza Ekipleri Kaçakçılara Büyük Darbe İndirdi

    Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından İstanbul, İzmir, Van ve Artvin illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda kaçakçılara büyük darbe indirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde, elektronik sigara tütünü, kaçak cep telefonu ve diğer muhtelif eşyalar ele geçirildi. Toplamda 142 milyon Türk Lirası değerinde kaçakçılık girişimi engellendi.


Advertisement