Dönmez: "Yerli ve yenilenebilir enerjiye dayalı kurulu gücümüzün seviyesi yüzde 65'ler civarında" - Son Dakika
Güncel

Dönmez: "Yerli ve yenilenebilir enerjiye dayalı kurulu gücümüzün seviyesi yüzde 65'ler civarında"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli'de düzenlenen Enerji Kentler Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na katıldı.

22.10.2021 12:46  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli'de düzenlenen Enerji Kentler Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na katıldı. (1)

"Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı kurulu gücümüz bugün toplam kurulu gücümüzün yarısından fazlası, yüzde 53 seviyelerine ulaşmış durumda. Bu oran son 20 yılda 4-5 kat artarak bu seviyelere ulaştı."

"Diğer yerli kaynaklarla birlikte yerli ve yenilenebilir enerjiye dayalı kurulu gücümüzün seviyesi de yüzde 65'ler civarında"

"Denizli, Malatya, Şanlıurfa Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon büyükşehir belediyelerimize toplam 7,6 megavatlık 5 adet güneş santrali ve 1 hidrolik santrali kurulumunu da tamamladık"

Dönmez: "Yerli ve yenilenebilir enerjiye dayalı kurulu gücümüzün seviyesi yüzde 65\'ler civarında"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dönmez: 'Yerli ve yenilenebilir enerjiye dayalı kurulu gücümüzün seviyesi yüzde 65'ler civarında' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde büyük hasara neden oldu. Köy camisi ve birçok evde hasar meydana gelirken, yaralanma ve ölüm olmaması sevindirici bir durum oldu. Yozgat'ta 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement