'Hoş Geldin Eskişehirli Bebek' ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor - Son Dakika
Güncel

'Hoş Geldin Eskişehirli Bebek' ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

\'Hoş Geldin Eskişehirli Bebek\' ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

Pandemi nedeniyle önlem amaçlı ev ziyaretleri gerçekleştirmeyen ekipler, Başkan Büyükerşen'in ebeveynlere mektubu ve bebek çantalarını kapıdan teslim ediyor.

05.10.2021 15:07  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi kırsalda ilçeler ve bağlı mahallelerde yeni doğan bebek ziyaretlerine devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler son olarak Çifteler, Günyüzü, Sarıcakaya ve Sivrihisar ilçelerinde yeni bebeği olan anne-babaları ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in tebrik mektubu ile bebeklerin ihtiyaçları için hazırlanan bebek çantasını ailelere pandemi koşullarına uygun olarak ev ziyareti gerçekleştirmeden kapıdan hediye eden ekipler, ailelerden gelen talepler doğrultusunda ziyaretlerin devam edeceğini ifade ettiler.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar, yalnızca kötü günlerde değil, en mutlu günlerinde de kendilerini unutmayan Başkan Büyükerşen'e teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hoş Geldin Eskişehirli Bebek' ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement