İstasyon İzmir Bornova'da açılıyor - Son Dakika
Güncel

İstasyon İzmir Bornova'da açılıyor

Ege'den dünyaya girişimcilik köprüsü olacak olan İstasyon İzmir 14 Ekim Perşembe günü saat 15:00 – 20:00 arasında Dramalılar Kent Arşivi Müzesi'nde gerçekleşecek programla açılacak.

13.10.2021 11:03  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'deki farklı topluluklar, STK'lar, işletmeler, girişimciler ve gazeteciler için ortak bir çalışma ve bilgi paylaşım alanı olmayı hedefleyen İstasyon İzmir, Bornova Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Milletlerarası Ticaret Odası (ICC), Habitat Derneği ve İzmir Ticaret Borsası iş birliği ile hayata geçiriliyor.

Açılış programı

Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'un açılış konuşmalarını yapacağı etkinlik saat 15:30'da Habitat Derneği Genel Sekreter Yardımcısı Halil Gerçek'in yapacağı GGH 2021 Bilgilendirmesi ile başlayacak. Saat 16:00'da Yeni Nesil Girişimcilik Fırsatları semineri ile devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'in de davetli olduğu organizasyonda açılışı 17:30'da gerçekleşecek.Tören kokteyl ve müzik dinletisi ile sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstasyon İzmir Bornova'da açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement