Son dakika İETT haberleri, İETT son dakika, son dakika İETT

Son Dakika İett Haberleri

  • İstanbul Adliyesi önündeki terör saldırısıyla ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! İşte teröristlerin amacı
    10 Şub İstanbul Adliyesi önündeki terör saldırısıyla ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! İşte teröristlerin amacı

    Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleşen terör saldırısı soruşturmasında savcılığın sevk yazısı tüm ayrıntıları ortaya çıkardı. Saldırganların adliyeye girerek kamu görevlilerini rehin almayı, üzerlerinden ele geçirilen listede yer alan gazeteci ve milletvekillerinden oluşan 9 kişilik sözde müzakere heyeti aracılığıyla taleplerini kamuoyuyla paylaşarak kabul ettirmeyi amaçladıkları belirlendi.

  • Beylikdüzü'nde Metrobüs Kazasında Hayatını Kaybeden Sürücünün Cenazesi Ordu'ya Gönderildi
    09 Şub Beylikdüzü'nde Metrobüs Kazasında Hayatını Kaybeden Sürücünün Cenazesi Ordu'ya Gönderildi

    Beylikdüzü'nde dün akşam meydana gelen metrobüs kazasında hayatını kaybeden sürücü Eyüp Maytalman'ın cenazesi, Esenyurt'taki Hacı Hasan Camisi'nde düzenlenen cenaze namazının ardından memleketi Ordu'ya gönderildi. Cenaze namazına ailesi, mesai arkadaşları, İETT Genel Müdürü İrfan Demet, AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü ve vatandaşlar katıldı.

  • Ünlülerin kuaförü zincirleme kazaya neden oldu
    08 Şub Ünlülerin kuaförü zincirleme kazaya neden oldu

    Beyoğlu'da ünlülerin kuaförü olarak tanınan Mete Şimşek, lüks marka aracıyla hızlı bir şekilde ilerlerken kırmızı ışıkta bekleyen araca çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, trafikte yoğunluk yaşandı. Aracı kazaya karışan sürücü, 'Arkadan çok süratli bir şekilde geldi. Üçümüzü de biçti' dedi.

  • Beyoğlu'nda zincirleme trafik kazası: İETT otobüsüne çarpan cip 2 araca daha zarar verdi
    08 Şub Beyoğlu'nda zincirleme trafik kazası: İETT otobüsüne çarpan cip 2 araca daha zarar verdi

    Beyoğlu'nda bir cipin, trafik ışıklarında bekleyen İETT otobüsü ile 2 araca çarpması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Can kaybı ve yaralanma yaşanmayan kazada araçlar hasar gördü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve polisler, araçları çekici yardımıyla kaldırtarak yolu trafiğe açtı.

  • Beşyol Metrobüs Üst Geçidi Yenileme Çalışmaları Başladı
    07 Şub Beşyol Metrobüs Üst Geçidi Yenileme Çalışmaları Başladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi, teknik ömrünü tamamlayan Beşyol Metrobüs Üst Geçidini yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar nedeniyle Beşyol metrobüs durağı 45 gün boyunca kapalı olacak. Bu süre içinde Sefaköy ve Florya metrobüs durakları kullanılabilecek. Yenileme çalışmaları kapsamında yeni bir üst geçit inşa edilecek ve Metrobüs peron alanı genişletilecek. Vatandaşlar ise bu süreçte mağdur olacaklarını düşünüyor.

  • Beşyol Metrobüs Üst Geçidi Yenileniyor
    07 Şub Beşyol Metrobüs Üst Geçidi Yenileniyor

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi, teknik ömrünü tamamlayan ve yaya kapasitesini karşılayamayan Beşyol Metrobüs Üst Geçidini yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında Beşyol metrobüs durağı 45 gün boyunca kapalı olacak. Yenileme çalışmaları tamamlandığında ise yeni bir üst geçit inşa edilecek ve Metrobüs peron alanı genişletilecek. Bu süre boyunca Sefaköy ve Florya metrobüs durakları kullanılabilecek. Vatandaşlar ise durakların kapatılması nedeniyle mağdur olacaklarını düşünüyor.

  • Ekrem İmamoğlu: Cumhurbaşkanının Dün Yaptığı Konuşma Görevin İhmalidir'
    05 Şub Ekrem İmamoğlu: Cumhurbaşkanının Dün Yaptığı Konuşma Görevin İhmalidir"

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel yönetimin iktidardaki parti ile aynı olmadığı sürece hizmet gelmeyeceği yönündeki sözlerini eleştirdi. İmamoğlu, "Cumhurbaşkanının Hatay'daki sözlerini dinlediniz mi? İnsana dair böyle bir duygu olmaz. Kendisini ve partisini tercih etmediği için hem de depremzedelerin önünde 10 binlerce canın öldüğü ortamda bile isteye yardım etmediğinin ifadesi bu. Seçime bir buçuk ay kaldı diye sözüm ona insanları korkutarak siyaset yapacak ve itiraf ettiği bu durumundan ötürü insanların oyuna talip olacak. Dün yapılan konuşma görevin ihmalidir. Binlerce insanı çadır hayatına mahkum etmek, insani desteği vermemek bunun bu şekilde ifade biçimidir. Ne için? Oy için" diye konuştu.

  • İmamoğlu, İETT'nin yeni otobüslerinin tanıtımında UKOME'yi eleştirdi
    05 Şub İmamoğlu, İETT'nin yeni otobüslerinin tanıtımında UKOME'yi eleştirdi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İETT tarafından 1 milyar lira yatırımla alınan 150 otobüsten 20'sinin filoya katılımı için düzenlenen törene katıldı. İmamoğlu, İstanbul'da 400'e yakın hatlarla ilgili bir kararın bekletildiğini belirterek, UKOME'deki bazı yöneticilerin işleri engelleyen bir tavır sergilediğini söyledi.

  • İmamoğlu, İETT'nin yeni otobüslerinin tanıtım törenine katıldı
    05 Şub İmamoğlu, İETT'nin yeni otobüslerinin tanıtım törenine katıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İETT tarafından 1 milyar lira yatırımla alınan 150 otobüsten 20'sinin filoya katılımı için düzenlenen törene katıldı. İmamoğlu, UKOME'de bekletilen 400'e yakın hatlarla ilgili kararlar olduğunu belirtti ve bu durumun Beylikdüzü metrosu gibi önemli projelerin ilerlemesini engellediğini ifade etti.

  • İmamoğlu, İETT'nin yeni otobüslerinin tanıtım törenine katıldı
    05 Şub İmamoğlu, İETT'nin yeni otobüslerinin tanıtım törenine katıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İETT tarafından 1 milyar lira yatırımla alınan 150 otobüsten 20'sinin filoya katılımı için düzenlenen törene katıldı. İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, UKOME'de bekletilen kararlar ve imzalar nedeniyle bazı projelerin geciktiğini belirtti.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni otobüslerin tanıtım toplantısına katıldı
    05 Şub İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni otobüslerin tanıtım toplantısına katıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İETT garajında düzenlenen yeni otobüslerin filoya katılım törenine katıldı. Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, kurumsal ittifaka rağmen İstanbul İttifakı çağrısı yapmış olmanın önemini vurguladı.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Yeni Otobüslerin Tanıtım Toplantısına Katıldı
    05 Şub İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Yeni Otobüslerin Tanıtım Toplantısına Katıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İETT garajında düzenlenen yeni otobüslerin filoya katılım törenine katıldı. İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, kurumsal ittifaka rağmen İstanbul İttifakı çağrısı yapmanın önemini vurguladı.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Yeni Otobüslerin Tanıtım Toplantısına Katıldı
    05 Şub İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Yeni Otobüslerin Tanıtım Toplantısına Katıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İETT garajında düzenlenen yeni otobüslerin tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, kurumsal ittifaka rağmen İstanbul İttifakı çağrısı yapmanın önemine vurgu yaptı.

  • 5 Şubat 2024 Gündemi
    05 Şub 5 Şubat 2024 Gündemi

    TÜİK enflasyon verileri açıklanacak, CHP ve İnşaat Mühendisleri Odası deprem yıldönümünde basın açıklaması yapacak, EŞİK Platformu medeni yasa için basın açıklaması yapacak, MHP ve İYİ Parti depremle ilgili açıklamalar yapacak, Zafer Partisi Ankara adaylarını tanıtacak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yeni otobüsleri tanıtacak, DEVA Partisi Kahramanmaraş'ta basın toplantısı düzenleyecek

  • Zeytinburnu'nda Tramvay Kazası: 1 Vatman ve 2 Yolcu Yaralandı
    03 Şub Zeytinburnu'nda Tramvay Kazası: 1 Vatman ve 2 Yolcu Yaralandı

    ZEYTİNBURNU'nda Topkapı istasyon bölgesinde duran tramvaya arkadan gelen tramvay çarptı. Kazada bir vatman ile iki yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı. T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda geçici bir süre için seferler Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır.

  • Zeytinburnu'nda Tramvay Kazası: 1 Vatman ve 2 Yolcu Yaralandı
    03 Şub Zeytinburnu'nda Tramvay Kazası: 1 Vatman ve 2 Yolcu Yaralandı

    ZEYTİNBURNU'nda Topkapı istasyon bölgesinde duran tramvaya arkadan gelen tramvay çarptı. Kazada bir vatman ile iki yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı. T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda geçici bir süre için seferler Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Zeytinburnu'nda Tramvay Kazası: 1 Vatman ve 2 Yolcu Yaralandı
    02 Şub Zeytinburnu'nda Tramvay Kazası: 1 Vatman ve 2 Yolcu Yaralandı

    ZEYTİNBURNU'nda Topkapı istasyon bölgesinde duran tramvaya arkadan gelen tramvay çarptı. Kazada bir vatman ile iki yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

  • Murat Kurum: 'Gerekirse İETT şoförü hanımefendileri evlerine bırakacak'
    31 Oca Murat Kurum: "Gerekirse İETT şoförü hanımefendileri evlerine bırakacak"

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili, ''Sizin korkularınızı hızlıca gidermek için 'Yarısı büyükşehirden.

  • Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: Otopark sorununu çözebilirdik ama İBB bize arazileri vermedi
    31 Oca Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: Otopark sorununu çözebilirdik ama İBB bize arazileri vermedi

    AK Parti'den yeniden aday gösterilen Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Fatih'te en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm ve otopark olduğunu belirtti. Turan, bu sorunları çözebilmek için gerekli arazilerin İBB mülkiyetinde olduğunu ve verilmediğini söyledi. Ayrıca Turan, belediye başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca yapılan projeleri ve hedeflerini anlattı.

  • Özgür Özel: 'Haramiler Gelmek İstiyor, Halkçı Belediye Başkanlarımıza Sahip Çıkın.
    30 Oca Özgür Özel: "Haramiler Gelmek İstiyor, Halkçı Belediye Başkanlarımıza Sahip Çıkın.

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bekle bizi İstanbul demiştik de haramilerin saltanatını yıkmıştık da geldik şimdi yüzleri güldürüyoruz ya. Vermez dedikleri sosyal yardımları İstanbul’da 3, Ankara’da 4 katına çıkardık ya. Bütün Türkiye’de alınan sosyal yardımlar toplamda 3,5 kat arttı ya. Şimdi haramiler geri dönelim mi diyorlar. Aman İstanbul, Ankara’ya söylüyoruz. Mersin, Adana, Antalya’ya söylüyoruz. Bütün elimizdeki büyükşehirlere söylüyoruz. Haramiler gelmek istiyor, halkçı belediye başkanlarımıza sahip çıkın. Onlara siz şehrinizi emanet ettiniz, onlar dört dörtlük yönettiler. Şimdi o çalışkan başkanlarımızı biz tekrar size emanet ediyoruz” dedi.

  • İETT, İhalelerin Yüzde 99,5'ini Açık İhale Yöntemiyle Gerçekleştirdi
    27 Oca İETT, İhalelerin Yüzde 99,5'ini Açık İhale Yöntemiyle Gerçekleştirdi

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İETT, 2023 yılında yapılan ihalelerin yüzde 99,5'i açık ihale yöntemi ile gerçekleştirildi. Bu rakam 2019 yılında yüzde 74 seviyesinde olmuştu. İETT, şeffaflık, açıklık ve kamu yararı ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürerek, 120 farklı ihale ve doğrudan temin gerçekleştirdi. Bu işlemlerin yüzde 99,5'i, açık, Kamu İhale Kurumu mevzuatına uygun, şeffaf ve tüm isteklilerin katılabileceği şekilde gerçekleştirildi. İETT, İstanbul'da tek başına 153 yıllık köklü geçmişi ve birikimi ile toplu ulaşım hizmetini sağlamaktadır ve yılda yaklaşık 29 milyar TL'lik bir bütçeyi yönetmektedir.

  • Kabataş-Bağcılar tramvay hattında bakım çalışması nedeniyle seferlerde düzenleme
    25 Oca Kabataş-Bağcılar tramvay hattında bakım çalışması nedeniyle seferlerde düzenleme

    Metro İstanbul, T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında yapılacak bakım çalışması dolayısıyla 25 Ocak ile 3 Şubat arasında saat 23.00'ten 00.00'a kadar seferlerin Kabataş ile Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacağını duyurdu. Çalışmalar süresince Merter Tekstil Merkezi ile Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleriyle hizmet verileceği belirtildi.

  • Tuzla'da İETT Otobüsü Kamyonla Çarpıştı, 5 Kişi Yaralandı
    25 Oca Tuzla'da İETT Otobüsü Kamyonla Çarpıştı, 5 Kişi Yaralandı

    Tuzla'da bir İETT otobüsü, yolun kenarında park halindeki bir kamyona çarptı. Kazada otobüs kullanılamaz hale gelirken, 5 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

  • Murat Kurum, Beşiktaş çarşı esnafını ziyaret etti
    22 Oca Murat Kurum, Beşiktaş çarşı esnafını ziyaret etti

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kurum, esnaf ile sohbetinde vatandaşların mülkiyet ile ilgili şikayetlerini dikkate alacaklarını ve mülkiyet haklarını koruyacaklarını söyledi. Ayrıca, olimpiyat alt yapısını İstanbul'un her mahallesinde gerçekleştireceklerini, ulaşımda indirim yapacaklarını ve dikey bahçeleri geri getireceklerini belirtti.

  • Murat Kurum, Beşiktaş'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi
    22 Oca Murat Kurum, Beşiktaş'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kurum, esnaf ile sohbetinde vatandaşların mülkiyetle ilgili şikayetlerini dikkate alacaklarını ve mülkiyet haklarını koruyacaklarını söyledi.

  • İmamoğlu: Rüşvet operasyonuna yeltenenler demokrasi tokadı yiyecek
    18 Oca İmamoğlu: Rüşvet operasyonuna yeltenenler demokrasi tokadı yiyecek

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi'ne yapılan rüşvet operasyonuyla ilgili konuşarak, bu tür girişimlerin itibarlarını zedeleyeceğini ve demokrasi tokadı yiyeceklerini söyledi. İmamoğlu ayrıca, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ve yanlarında olduklarını belirtti. İmamoğlu, AK Parti Adayı Murat Kurum'un İBB çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili açıklamalarına da yanıt vererek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışan barışını en üst seviyede tutan bir yönetim olduğunu vurguladı.

  • İmamoğlu: Rüşvet operasyonuna yeltenenler demokrasi tokadı yiyecek
    18 Oca İmamoğlu: Rüşvet operasyonuna yeltenenler demokrasi tokadı yiyecek

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi'ne yapılan rüşvet operasyonuyla ilgili konuşarak, bu tür girişimlerin itibarlarını zedeleyeceğini ve demokrasi tokadı yiyeceklerini söyledi. İmamoğlu ayrıca, İBB çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili açıklamaları yanıtlarken, çalışanların hak ve hukukunu koruyan bir yönetim olduklarını belirtti.

  • İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında arıza ve kaza sorunu devam ediyor
    17 Oca İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında arıza ve kaza sorunu devam ediyor

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında meydana gelen arıza ve kazaların sonu gelmiyor. Arızalarla canından bezen, kazalar ile ölüm korkusu yaşayan toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan vatandaşlar bir çözüm bekliyor. İBB Denetim Komisyonu'nun raporuna göre, otobüslerin arıza sayısı bir yılda yüzde 56,77 artmıştır. Ayrıca, ölümlü ve yaralanmalı kazalar da yaşanmaktadır.

  • İstanbul'da Toplu Taşıma Araçlarında Arıza ve Kazalar Artıyor
    17 Oca İstanbul'da Toplu Taşıma Araçlarında Arıza ve Kazalar Artıyor

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında meydana gelen arıza ve kazaların sonu gelmiyor. Vatandaşlar çözüm bekliyor.

  • İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında arıza ve kazalar artıyor
    17 Oca İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında arıza ve kazalar artıyor

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında meydana gelen arıza ve kazaların sayısı artıyor. İBB Denetim Komisyonu'nun raporuna göre, otobüslerin arıza sayısı bir yılda yüzde 56,77 arttı. Ayrıca, ölümlü ve yaralanmalı kazalar da yaşanıyor.

  • İmamoğlu'ndan AKP'nin 'Bozuk Otobüs' Kumpasına Tepki: 'Pat Diye Patladınız. Zaten Sizin İşiniz Bu Kadar. Bu Kadar Alçaldınız'
    15 Oca İmamoğlu'ndan AKP'nin "Bozuk Otobüs" Kumpasına Tepki: "Pat Diye Patladınız. Zaten Sizin İşiniz Bu Kadar. Bu Kadar Alçaldınız"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti’nin İETT’ye bağlı özel bir halk otobüsünün sahibiyle anlaşıp otobüsü bozuk gibi gösterdiği ‘kumpas’ ile ilgili “İETT’yle ilgili araç arızalı kumpası nasıl onları çukura soktu? O çukurdan çıkamayacaklar. Bunu bir çekim sahası haline getiriyor ama sizin bir hesabınız var ise Yaradan’ın da bir hesabı var. Patladınız, pat diye patladınız. Zaten sizin işiniz bu kadar. Pat. Bu kadar alçaldınız. Aile terbiyem gereği, sadece Allah sizi ıslah etsin. Allah sizin bu kötü emellerinizden bu milleti korusun. Sizi Allah’a havale ediyorum” dedi. İmamoğlu, ‘İBB’de terörist çalıştığını’ iddia eden eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için de “Önceki dönem bir bakan; binlerce, 10 binlerce İBB çalışanımıza ‘terörist’ demişti. Bir çalışanımız hak ettiği ölçekte kendisine üç kuruşluk dava açtı. Bu eski bakanın avukatı, ‘Müvekkilim bu açıklamaları siyaset yapma ve ifade özgürlüğü kapsamında yapmıştır’ demiş. Meclis’te kürsüleri devirecekti, mikrofonlar sallanıyordu bize anlatırken, sayı veriyordu. Kul hakkı yediniz. Şimdi köşenizden pısırık pısırık cevaplar gönderiyorsunuz” ifadelerini kullandı.

  • Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattında Bakım Çalışmaları
    12 Oca Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattında Bakım Çalışmaları

    Metro İstanbul, Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki bakım çalışmaları nedeniyle seferlerin saat 23.00'ten itibaren Kabataş-Güngören istasyonları arasında yapılacağını duyurdu. Seferlerin 00.00'da sona ereceği belirtildi.

  • Zeytinburnu, İstanbul'un Parlayan Yıldızı Olmaya Devam Ediyor
    12 Oca Zeytinburnu, İstanbul'un Parlayan Yıldızı Olmaya Devam Ediyor

    Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile birlikte çalışarak Zeytinburnu'nun 5 yıllık dönemde de İstanbul'un parlayan yıldızı olmaya devam etmek istediklerini söyledi. Arısoy, Murat Kurum'un Zeytinburnu'nda birçok projeye destek verdiğini ve önümüzdeki dönemde de birlikte çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, İBB'nin Zeytinburnu'na destek vermediği ve aksayan projelerin devamı için yola çıktıklarını ifade etti.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A'nın üretimine devam edildiğini açıkladı
    11 Oca Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A'nın üretimine devam edildiğini açıkladı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A'nın TUSAŞ tesislerinde üretimine devam edildiğini belirterek, mart ayında yer tesliminin yapılacağını ve haziran ayında ilk yerli ve milli uydunun uzaya fırlatılacağını söyledi. Bakan Uraloğlu ayrıca Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın şubat sonunda açılacağını ve İstanbul'a yeni bir hat kazandırılacağını ifade etti.

  • Ataşehir'deki mahallelerin ulaşım ve trafik sorunları için İBB, Ataşehir Belediyesi ve muhtarlar bir araya geldi
    11 Oca Ataşehir'deki mahallelerin ulaşım ve trafik sorunları için İBB, Ataşehir Belediyesi ve muhtarlar bir araya geldi

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi ve mahalle muhtarları, Ataşehir'deki mahallelerin ulaşım ve trafik sorunlarının çözümü için bir araya geldi. Toplantıda, muhtarlar bölgedeki ulaşım, trafik akışı, altyapı problemleri ve otobüs seferlerinin düzenlenmesi konularında taleplerini iletti. İBB yetkilileri, talepleri not alarak en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

  • Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İETT Otobüslerinin 5 Yıllık Bakımları 31 Mart'ta Doluyor
    11 Oca Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İETT Otobüslerinin 5 Yıllık Bakımları 31 Mart'ta Doluyor

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bağcılar'da yaptığı ziyaretlerde, İETT otobüslerinin bakımlarıyla ilgili soruya yanıt vererek, 5 yıllık bakım periyodunun 31 Mart'ta dolacağını ve bakımların aksatılmadan devam edeceğini söyledi. Ayrıca, İstanbul'un ulaşımının sağlıklı yapılarla gerçekleşmesi gerektiğini vurgulayan Uraloğlu, yerli ve milli uyduların üretimi ve uzay çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.

  • Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, İETT Otobüslerinin Bakımlarını Yapacak
    11 Oca Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, İETT Otobüslerinin Bakımlarını Yapacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bağcılar'da yaptığı ziyaretlerde, bir gencin İETT otobüslerinin bakımsızlığı ve yolda kalmasıyla ilgili sorusuna cevap vererek, otobüslerin 5 yıllık bakım periyodunun 31 Mart'ta dolacağını ve bakımlarını yapacaklarını söyledi. Uraloğlu, aksayan iş birliğini geliştireceklerini ve İstanbul'un kentsel dönüşümünden ulaşımına kadar her konuda vatandaşların hizmetinde olacaklarını belirtti.

  • Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, İETT Otobüslerinin Bakımıyla İlgili Açıklama Yaptı
    11 Oca Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, İETT Otobüslerinin Bakımıyla İlgili Açıklama Yaptı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bağcılar'da yaptığı ziyaretlerde, bir gencin İETT otobüslerinin bakımsızlığı ve yolda kalmasıyla ilgili sorusuna cevap vererek, otobüslerin 5 yıllık bakım periyodunun 31 Mart'ta dolacağını ve bakımlarının yapılacağını söyledi. Uraloğlu, ayrıca İstanbul'un ulaşım ve kentsel dönüşüm konularında daha iyi hizmet vereceklerini belirtti.

  • İstanbul'da Yağışın Etkisiyle Trafik Yoğunluğu Yüzde 81'e Ulaştı
    10 Oca İstanbul'da Yağışın Etkisiyle Trafik Yoğunluğu Yüzde 81'e Ulaştı

    İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yağışın da etkisiyle yüzde 81'e kadar yükseldi.

  • Beykoz'da İETT'ye bağlı özel halk otobüsü park halindeki 3 araca çarptı
    10 Oca Beykoz'da İETT'ye bağlı özel halk otobüsü park halindeki 3 araca çarptı

    Beykoz'da seyir halinde olan İETT'ye bağlı özel halk otobüsü, park halinde bulunan 2 hafif ticari araç ve 1 otomobile çarptı. Otobüs, çarpmanın etkisiyle aydınlatma direğine ve garajdaki araçlara çarparak durabildi. Kazada sürücü yara almadı ancak 3 araç ve otobüste hasar meydana geldi. Kaza sonrası araçların kaza yerinden çekilmesi için çalışmalar devam ediyor.

  • İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yağmurun da etkisiyle yüzde 87'ye kadar yükseldi
    09 Oca İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yağmurun da etkisiyle yüzde 87'ye kadar yükseldi

    İstanbul'da akşam saatlerinde yağmurun da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 87'ye kadar yükseldi. Kentin Anadolu ve Avrupa yakasında birçok noktada araç yoğunluğu yaşanırken, toplu taşıma duraklarında da yolcu yoğunluğu gözlendi.

  • Ataşehir'de İETT otobüsü park halindeki araçlara ve aydınlatma direğine çarptı
    09 Oca Ataşehir'de İETT otobüsü park halindeki araçlara ve aydınlatma direğine çarptı

    Ataşehir'de şoförün kontrolünden çıkan İETT otobüsü, önce park halindeki 4 otomobil ile kamyonete, daha sonra kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı. Kazada, otobüste yolcu olmadığı öğrenildi. Kazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, otobüs şoförünün gözünün karardığını söylediği belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

  • Ataşehir'de İETT otobüsü şoförünün rahatsızlanması sonucu 4 araca çarptı
    09 Oca Ataşehir'de İETT otobüsü şoförünün rahatsızlanması sonucu 4 araca çarptı

    Ataşehir'de şoförünün direksiyon başındayken rahatsızlandığı İETT otobüsü, 4 araca çarparak durabildi. Kaza sonucunda araçlarda maddi hasar oluştu. Şoför tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Ataşehir'de özel halk otobüsü park halindeki 5 araca çarptı
    09 Oca Ataşehir'de özel halk otobüsü park halindeki 5 araca çarptı

    Ataşehir'de seyir halindeki bir özel halk otobüsü, direksiyon başında baygınlık geçiren sürücüsünün kontrolünü kaybederek park halindeki 4 otomobil ve kamyonete çarptı. Otobüs, çarpmanın ardından aydınlatma direğine vurarak durdu. Sürücü hafif sıyrıklarla atlarken, otobüsün kaza sırasında boş olduğu ve seferlere başlamadığı belirtildi. Kazada 4 araçta hasar meydana geldi ve araçların kaza yerinden çekilmesi için çalışmalar devam ediyor.

  • İstanbul'da ulaşıma zam
    08 Oca İstanbul'da ulaşıma zam

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi Ocak Ayı Toplantısı'nda ulaşıma zam kararı çıktı. Tam elektronik bilet 17.70 TL'ye, öğrenci bileti 8.64 TL'ye yükseldi. Minibüs ücretleri mesafeye göre 15.50 TL ile 20 TL arasında değişecek. Minibüste öğrenci ücreti ise 10 TL'ye yükseldi.

  • Avcılar E-5'te İETT otobüsü direğe vurdu: 5 yaralı
    08 Oca Avcılar E-5'te İETT otobüsü direğe vurdu: 5 yaralı

    İstanbul Avcılar E-5'te İETT otobüsü orta refüje çıkarak direğe vurdu. Kazada 5 yolcu yaralanırken, otobüs şoförü ise araçta sıkıştı. Yaralı yolcular hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaralı otobüs şoförünü sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı.

  • ESENYURT'ta İETT otobüsü kaza yaparken tabela direğine çarptı
    07 Oca ESENYURT'ta İETT otobüsü kaza yaparken tabela direğine çarptı

    Esenyurt'ta meydana gelen kaza sonucunda İETT otobüsü, önüne çıkan hafif ticari araca çarpmamak için ani manevra yaparak tabela direğine çarptı. Kaza anının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

  • İETT Otobüsü Kaza Yaptı: Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı
    07 Oca İETT Otobüsü Kaza Yaptı: Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

    Esenyurt'ta İETT otobüsünün kaza yapmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde önüne çıkan hafif ticari araca çarpmamak için ani manevra yapan otobüsün tabela direğine çarptığı görülüyor.

  • İETT Otobüsü Kaza Yaptı: Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı
    07 Oca İETT Otobüsü Kaza Yaptı: Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

    Esenyurt'ta meydana gelen kaza sonucu İETT otobüsü, hafif ticari araca çarpmamak için yaptığı ani manevra sonucu tabela direğine çarptı. Kaza anının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

  • Esenyurt'ta İETT Otobüsü Kaza Yaptı: 1 Şoför ve 7 Yolcu Yaralandı
    07 Oca Esenyurt'ta İETT Otobüsü Kaza Yaptı: 1 Şoför ve 7 Yolcu Yaralandı

    Esenyurt'ta seyir halinde olan bir İETT otobüsü, yön levhası direğine çarparak kaza yaptı. Kazada otobüsün şoförü ve araçtaki 7 yolcu yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otobüs şoförü itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı. Kaza anı ise otobüsün içindeki kameraya yansıdı.

  • İETT Otobüsü Esenyurt'ta Kaza Yaptı
    07 Oca İETT Otobüsü Esenyurt'ta Kaza Yaptı

    İstanbul, Esenyurt'ta bir İETT otobüsü refüje çıkarak yön tabelası direğine çarptı ve kaza yaptı. İETT tarafından yapılan açıklamada, yaralananların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi ve kazayla ilgili teknik çalışmanın devam ettiği bildirildi.

  • Esenyurt'ta İETT otobüsü direğe çarptı: 6 yaralı
    07 Oca Esenyurt'ta İETT otobüsü direğe çarptı: 6 yaralı

    Esenyurt'ta seyir halindeki İETT otobüsünün yol kenarındaki direğe çarpması sonucu 6 kişi yaralandı. Kaza anı, araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaza, bugün saat 11.45 sıralarında Esenyurt Edirne istikametinde meydana geldi. İETT şoförü, yan yoldan aniden çıkan bir otomobile çarpmamak için manevra yaparken, yol kenarındaki bilgilendirme direğine çarptı. Kazada şoför ve 5 yolcu yaralandı. Teknik soruşturma devam ediyor.

  • İETT otobüsü refüje çıkarak direğe çarptı: 8 yaralı
    07 Oca İETT otobüsü refüje çıkarak direğe çarptı: 8 yaralı

    İSTANBUL, ESENYURT'ta İETT otobüsünün refüje çıkarak direğe çarptığı ve 8 kişinin yaralandığı kaza anı, otobüsün araç içi kamerasına yansıdı.

  • Esenyurt'ta İETT Otobüsü Kaza Yaptı: 7 Yaralı
    07 Oca Esenyurt'ta İETT Otobüsü Kaza Yaptı: 7 Yaralı

    Esenyurt'ta seyir halindeki İETT otobüsü, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yolda bulunan direğe çarptı. Kazada 7 yolcu ve şoför yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edildi.

  • İETT otobüsü refüje çıkarak yön tabelası direğine çarptı, 8 kişi yaralandı
    07 Oca İETT otobüsü refüje çıkarak yön tabelası direğine çarptı, 8 kişi yaralandı

    Esenyurt'ta meydana gelen kazada İETT otobüsü refüje çıkarak yön tabelası direğine çarptı. Kazada biri hamile yolcu, biri çocuk olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Şoför ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasıyla sıkıştığı araçtan çıkarıldı. Yaralılar ve şoför hastaneye kaldırıldı, kaza nedeniyle trafiğe kısa süreliğine kapanan yanyol normale döndü.

  • İETT otobüsü refüje çıkarak yön tabelası direğine çarptı: 8 yaralı
    07 Oca İETT otobüsü refüje çıkarak yön tabelası direğine çarptı: 8 yaralı

    İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen kazada, İETT otobüsü refüje çıkarak yön tabelası direğine çarptı. Kazada biri hamile yolcu, biri çocuk olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Şoför ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılar ve şoför hastaneye kaldırıldı, trafik normale döndü.

  • Avcılar E-5'te İETT otobüsü direğe vurdu: 5 yaralı
    07 Oca Avcılar E-5'te İETT otobüsü direğe vurdu: 5 yaralı

    İstanbul Avcılar E-5'te seyir halinde olan bir İETT otobüsü orta refüje çıkarak direğe çarptı. Kazada 5 yolcu yaralanırken, otobüs şoförü araçta sıkıştı. Yaralı yolcular hemen hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri ise sıkışan otobüs şoförünü kurtarmak için çalışmalara başladı.

  • Esenyurt'ta İETT Otobüsü Kaza Yaptı: 1 Şoför ve 7 Yolcu Yaralandı
    07 Oca Esenyurt'ta İETT Otobüsü Kaza Yaptı: 1 Şoför ve 7 Yolcu Yaralandı

    Esenyurt'ta seyir halinde olan bir İETT otobüsü, yön levhası direğine çarparak kaza yaptı. Kazada otobüsün şoförü sıkışırken, araçta bulunan 7 yolcu da yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Şoför ve yolcular, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, kontrollü olarak verilmeye devam ediyor.

  • İETT Otobüsü Refüje Çarptı: 5 Yaralı
    07 Oca İETT Otobüsü Refüje Çarptı: 5 Yaralı

    İstanbul Esenyurt'ta, D-100 Karayolu'nda İETT otobüsü, refüjdeki direğe çarptı. Kazada, 1'i çocuk 5 yolcu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken otobüste sıkışan şoförü kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.

  • İETT Otobüsü Refüje Çarptı: 5 Yaralı
    07 Oca İETT Otobüsü Refüje Çarptı: 5 Yaralı

    İstanbul Esenyurt'ta, D-100 Karayolu'nda İETT otobüsü, refüjdeki direğe çarptı. Kazada, 1'i çocuk 5 yolcu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken otobüsteki sıkışan şoförü kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.

  • Esenyurt'ta İETT otobüsü yön levhasına çarptı: Yaralılar var
    07 Oca Esenyurt'ta İETT otobüsü yön levhasına çarptı: Yaralılar var

    Esenyurt'ta seyir halinde olan bir İETT otobüsü, yön levhasının direğine çarptı. Kazada otobüsün sürücüsü ve bazı yolcular yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otobüs şoförü sıkıştığı yerden çıkarılmak için çalışmalar sürerken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yan yol trafiğe kapatıldı ve uzun araç kuyrukları oluştu.

  • Sosyal medya fenomeni The Wang, İstanbul metrobüsünde güvenlik görevlileri tarafından durduruldu
    04 Oca Sosyal medya fenomeni The Wang, İstanbul metrobüsünde güvenlik görevlileri tarafından durduruldu

    Instagram, TikTok ve YouTube platformlarında çizgi dizi karakteri Keloğlan'ı taklit ederek ünlenen 'The Wang', İstanbul'da metrobüsün üstüne çıkarak dikkat çekmeye çalıştı. Ancak güvenlik görevlileri tarafından fark edilen fenomen, metrobüs durdurularak indirildi.

  • İstanbul'da bir kişi metrobüsün üzerine çıkarak iki durak gitmesi kaydedildi
    03 Oca İstanbul'da bir kişi metrobüsün üzerine çıkarak iki durak gitmesi kaydedildi

    İstanbul'da Topkapı-Şehit Mustafa Cambaz Metrobüs Durağı'nda bir kişi metrobüsün üzerine çıkarak iki durak gitti. Edirnekapı Durağı'nda güvenlik görevlileri tarafından fark edilen kişi aşağı indirildi. İETT'nin şikayetçi olacağı belirtildi. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da Sosyal Medya Fenomeni Metrobüsün Üzerine Çıktı
    03 Oca İstanbul'da Sosyal Medya Fenomeni Metrobüsün Üzerine Çıktı

    İSTANBUL'da sosyal medyaya içerik üreten bir kişi, Topkapı - Şehit Mustafa Cambaz durağında, hareket etmek üzere olan bir metrobüsün üzerine çıktı.

  • Başakşehir'de kargo aracı viraja girerken devrildi
    03 Oca Başakşehir'de kargo aracı viraja girerken devrildi

    Başakşehir'de bir kargo aracı, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu viraja girerken devrildi. İETT otobüsüne çarpmadan önce kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şoför hafif yaralandı.

  • Sarıyer'de İETT otobüsü kaza yaptı: 2 yaralı
    03 Oca Sarıyer'de İETT otobüsü kaza yaptı: 2 yaralı

    Sarıyer'de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bariyerlere çarptı. Kazada, otobüs şoförü ile birlikte 2 yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.

  • Sarıyer'de İETT otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 2 yolcu yaralandı
    03 Oca Sarıyer'de İETT otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 2 yolcu yaralandı

    Sarıyer Bahçeköy Yolu'nda meydana gelen kazada, İETT otobüsü ile karşı yönden gelen kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otobüsteki 2 yolcu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

  • Beşiktaş'ta İETT otobüsü panelvana çarptı: 2 yaralı
    02 Oca Beşiktaş'ta İETT otobüsü panelvana çarptı: 2 yaralı

    Beşiktaş'ta yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, İETT otobüsü panelvana çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı ve otobüs yolu tamamen kapattı. Hasta taşıyan bir ambulans kaldırımdan ilerlemek zorunda kaldı. Otobüs yaklaşık 2 saat sonra vinç yardımıyla kaldırıldı ve trafik normale döndü.

  • Beşiktaş'ta İETT otobüsü ile araç çarpıştı: 2 yaralı
    02 Oca Beşiktaş'ta İETT otobüsü ile araç çarpıştı: 2 yaralı

    Beşiktaş'ta meydana gelen kazada İETT otobüsü ile bir araç çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından cadde trafiğe kapanırken, bir ambulans yolunu kullanmakta zorlandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazanın detayları ve yaralıların durumu hakkında bilgi verildi.

  • Beşiktaş'ta İETT otobüsü minibüse ve duvara çarptı: 2 yaralı
    02 Oca Beşiktaş'ta İETT otobüsü minibüse ve duvara çarptı: 2 yaralı

    Beşiktaş'ta, İETT otobüsü önce minibüse ardından duvara çarptı. Kazada otobüs şoförü ve minibüsteki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Otobüsün çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

  • Beşiktaş'ta İETT otobüsü kaza yaptı, yolcular yaralandı
    02 Oca Beşiktaş'ta İETT otobüsü kaza yaptı, yolcular yaralandı

    Beşiktaş'ta yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü, bir araca çarptı. Kazada bazı yolcular yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Beşiktaş'ta İETT otobüsü kaza yaptı, yolcular yaralandı
    02 Oca Beşiktaş'ta İETT otobüsü kaza yaptı, yolcular yaralandı

    Beşiktaş'ta yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü, önce önündeki araca çarptı, ardından duvara vurarak durabildi. Kazada yaralanan otobüsteki yolcular hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik durdu.

  • Başakşehir'de Yağışlı Havada Kaza: 3 Araç Karıştı, 1 Kişi Yaralandı
    02 Oca Başakşehir'de Yağışlı Havada Kaza: 3 Araç Karıştı, 1 Kişi Yaralandı

    Başakşehir'de yağışlı hava nedeniyle meydana gelen kazada, Türk Hava Yolları'na ait personelleri taşıyan servis aracı da dahil olmak üzere 3 araç karıştı. Kazada 1 kişi yaralanırken, kaza sonrasında yolu kapatan İETT otobüsleri güzergah değiştirerek seferlerine devam etti. Kaza sonucunda çevredeki itfaiye ekipleri tedbir aldı.

  • Şişli'de İETT otobüsü hafriyat kamyonuna çarptı: 9 yaralı
    02 Oca Şişli'de İETT otobüsü hafriyat kamyonuna çarptı: 9 yaralı

    İstanbul Şişli'de, park halindeki hafriyat kamyonuna çarpan İETT otobüsü sonucu otobüs şoförü ve 8 yolcu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İETT otobüsü şantiye çıkışında park halinde bekleyen kamyona çarptı: 9 yaralı
    02 Oca İETT otobüsü şantiye çıkışında park halinde bekleyen kamyona çarptı: 9 yaralı

    İstanbul Şişli'de İETT otobüsü, şantiye çıkışında park halinde bekleyen hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada İETT otobüsünün şoförü ve 8 yolcu yaralandı.

  • ŞİŞLİ'de İETT otobüsü hafriyat kamyonuna çarptı: 9 yaralı
    02 Oca ŞİŞLİ'de İETT otobüsü hafriyat kamyonuna çarptı: 9 yaralı

    ŞİŞLİ'de seyir halindeki İETT otobüsü, park halinde bulunan hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada otobüs şoförü ve 8 yolcu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

  • Marmaray'da polise, jandarmaya, basına geçit yok! Birinin bu soruna el atması lazım
    29 Ara Marmaray'da polise, jandarmaya, basına geçit yok! Birinin bu soruna el atması lazım

    Polis, asker ve basın çalışanlarına ulaşımda tanınan ücretsiz seyahat uygulaması TCDD'ye bağlı olan Marmaray'da geçmiyor. Kamu hizmeti gören onlarca kişi metro, metrobüs, tramvay gibi toplu taşımayı ücretsiz kullanırken, Maramaray'ı kullanamıyor. Kolluk kuvvetleri ve basın çalışanları yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını bekliyor.

  • Çocuklar İETT otobüsü ve kamyonetin arkasına tutunarak tehlikeli yolculuk yaptı
    24 Ara Çocuklar İETT otobüsü ve kamyonetin arkasına tutunarak tehlikeli yolculuk yaptı

    Üsküdar ve Sancaktepe'de yaşanan iki ayrı olayda, çocuklar İETT otobüsü ve kamyonetin arkasına tutunarak tehlikeli bir şekilde yolculuk yaptı. Sürücülerin cep telefonu kameralarına yansıyan olaylarda, çocukların tehlikeye aldırış etmeden ilerlediği görülüyor.

  • Galatasaray Taraftarı Kadıköy'e Gitti
    24 Ara Galatasaray Taraftarı Kadıköy'e Gitti

    Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe derbisi için Kadıköy'e hareket etti. 2 bin 79 konuk takım taraftarı, 3 yıl 10 aylık aradan sonra takımlarını desteklemek için Kadıköy'e gitti. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur da taraftarlarla buluştu ve desteklerini dile getirdi.

  • Çocuklar İETT otobüsü ve kamyonetin arkasına tutunarak yolculuk yaptı
    24 Ara Çocuklar İETT otobüsü ve kamyonetin arkasına tutunarak yolculuk yaptı

    Üsküdar ve Sancaktepe'de yaşanan iki ayrı olayda, çocuklar tehlikeye aldırış etmeden İETT otobüsü ve kamyonetin arkasına tutunarak yolculuk yaptı. Sürücülerin cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde çocukların tehlikeli yolculuğu kaydedildi.

Advertisement