Kızkalesi'nde sonbaharda deniz keyfi - Son Dakika
Güncel

Kızkalesi'nde sonbaharda deniz keyfi

Kızkalesi'nde sonbaharda deniz keyfi Bir çok ilde sonbahar yaşanırken, sahil kenti Mersin'de hava sıcaklığının 27 derecelerde seyretmesi nedeniyle vatandaşlar güneş, deniz ve kumsalın tadını çıkarttı Sonbahar olmasında rağmen hava sıcaklığının 27 derecelerde seyrettiği Mersin'de başta...

24.10.2021 11:51  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızkalesi'nde sonbaharda deniz keyfi

Bir çok ilde sonbahar yaşanırken, sahil kenti Mersin'de hava sıcaklığının 27 derecelerde seyretmesi nedeniyle vatandaşlar güneş, deniz ve kumsalın tadını çıkarttı

MERSİN - Sonbahar olmasında rağmen hava sıcaklığının 27 derecelerde seyrettiği Mersin'de başta Kızkalesi olmak üzere sahile gelenler denizin tadını çıkarttı.

Türkiye'nin önemli ve gözde turizm merkezlerinden Doğu Akdeniz'in incisi Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Kızkalesi'nde hava sıcaklığının 27 derece civarında seyretmesiyle birlikte sahillerde hareketlilik sürdü. Özellikle hafta sonunu fırsat bilenler aileleriyle birlikte denizin keyfini çıkarttı. Tatillerini sonbahara bırakanlarında tercih ettiği mekanlardan olan Kızkalesi'ne gelen vatandaşlar güneş, kum ve denizin tadını çıkarıp, gönüllerince vakit geçirdi. Çocuklar kumsalda oynarken, sıcakta serinlemek isteyen sokak köpeklerinin de denizde vatandaşlara eşlik etmesi dikkat çekti. Denizin bu mevsimde ayrı bir güzel olduğunu aktaran vatandaşlar, zamanı olanların sahil kenarlarında vakit geçirmesini önerdi.

Öte yandan bazı vatandaşlarda tekne turuna katılarak hem denizin keyfini yaşadı, hem de denizin ortasındaki Kızkalesi'ni yakından görme şansı yakaladı.

Hava sıcaklığının 27 derece civarında olduğunu belirten tatilcilerden Kenan Koldere, "Bizde 4 arkadaş Samsun'dan geldik, hep beraber 3 gündür buradayız. Deniz, kum, insanlar mükemmel. İnşallah seneye de bugünlerde tekrar gelmek bize de nasip olur. Bu güzellikten yine istifade ederiz. Tüm insanlar bu güzellikten istifade eder ve denizin tadını çıkarır" dedi.

Başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde 15 derece civarında seyreden hava sıcaklığının Mersin genelinde önümüzdeki hafta sonuna kadar 29 dereceye ulaşmasının beklendiği öğrenildi.

Kızkalesi\'nde sonbaharda deniz keyfi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızkalesi'nde sonbaharda deniz keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement