Cezaevi firarisi 'Jasat' tarafından yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Cezaevi firarisi 'Jasat' tarafından yakalandı

Cezaevi firarisi \'Jasat\' tarafından yakalandı

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu istihbari çalışma ve takip sonucu 12 farklı suçtan suç kaydı bulunan ve Uyuşturucu Ticareti ile cezaevinden firar suçlarından aranan E.Ö. jandarma tarafından yakalandı.

28.10.2021 15:35  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu istihbari çalışma ve takip sonucu 12 farklı suçtan suç kaydı bulunan ve Uyuşturucu Ticareti ile cezaevinden firar suçlarından aranan E.Ö. jandarma tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Midyat Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin sorumluluk bölgesi nüfusuna kayıtlı olup çeşitli suçlardan aranan şahısları yakalamaya yönelik yaptığı çalışmalar sonucu Midyat Estel Mahallesi nüfusuna kayıtlı, hakkında 12 farklı suç kaydı bulunan, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama ile Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması' suçlarından 7 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası olan ve Diyarbakır Cezaevinden 2 ay önce firar eden, o tarihten bu yana firari olarak aranan E.Ö. isimli şahsın Bağlar-Esentepe Mahalleleri arasındaki mesire alanında olduğu tespit edildi. JASAT ekipleri tarafından takibe alınan E.Ö. mesire alanında yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan E.Ö.'nün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cezaevi firarisi 'Jasat' tarafından yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi
    18:42 Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi

    TUNCELİ (İHA) – Tunceli'de terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 8 sığınak, EYP düzenekleri ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

  • Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti
    18:31 Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açılırken meydana gelen toprak kayması sonucu Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan hayatını kaybetti. Cenaze töreni köy camiinde yapıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı
    18:29 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili olarak yapılan yoğun çalışmalar sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, olayın şüphelilerinin yakalanmasında emeği geçen güvenlik güçlerine teşekkür ederek, Bulancak esnafına ve olayda yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
    18:09 Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

    Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirilen 'Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda, mahalli idareler seçimleri, bayram tedbirleri, trafik denetimleri ve aranan şahıslar üzerine bilgiler paylaşıldı. Vali Taşolar, Çankırı'da suçluların ve sokak kabadayılarının gezmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Ramazan Bayramı tatili süresince alınan önlemlerle ölümlü kazaların yaşanmadığı ifade edildi. Telefon dolandırıcılığı ve aile içi şiddet konularında da farkındalığın arttırılması gerektiği vurgulandı.

  • Şanlıurfa'da boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
    18:05 Şanlıurfa'da boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

    Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Şehit Nusret İmam Hatip Ortaokulu'nda bir öğrencinin boğazına cisim kaçtı. Okul müdürü Mehmet Macar, Heimlich manevrasıyla öğrencinin nefes almasını sağladı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı ve öğrenci müdürüne teşekkür etti.


Advertisement