Milletvekili Çakır, gençlerle bir araya geldi - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Çakır, gençlerle bir araya geldi

Milletvekili Çakır, gençlerle bir araya geldi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Diyanet Gençlik Merkezindeki gençlerle söyleşide bir araya geldi. Burada gençlere tavsiyelerde bulunan Çakır, "Çok çalışın ve hayallerinizin peşinden koşun. Bu ülkenin geleceği sizlerin elinde" dedi.

01.11.2021 22:50  Güncelleme: 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Programda gençlerle sohbet eden Çakır, gençlere tecrübelerini aktararak tavsiyelerde bulundu.

Gençlerle bir arada olmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini aktaran Milletvekili Çakır, "Tabi gençlerimizin enerjisi çok yüksek. Onların bu enerjisini görünce bizim de enerjimiz artıyor. Biz de zaman zaman gençlerimizle bir araya gelip hem onların enerjisinden istifade edelim hem de varsa sorunlarını dinleyip elimizden geldiği kadarıyla çözüme kavuşturalım istiyoruz. Tabi gençlik bizim için çok önemli. Onlar bizim geleceğimizin teminatı. Dolayısıyla onların dertleriyle dertlenip mutluluklarıyla sevinmeye çalışıyoruz. Gençlerin başarılarını görmek hakikaten bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur" şeklinde konuştu.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Çakır,"Gençlerimizin her alanda kendilerini geliştirmesi gerekiyor. Bizim istediğimiz gençlik çok okuyan, çok sorgulayan ve hayallerinin peşinden koşan bir gençliktir. Gençlerimizin çok çalışması gerekiyor. Bugün ülkemizin geleceği sizlerin elinde.O yüzden asla durmayacaksınız daha çok koşacaksınız. Vatanınıza ve milletinize hayırlı bir insan olmak için elinizden ne geliyorsa yapacaksınız. Türkiye'yi 2053-2071 hedeflerine taşıyacak olan siz gençler olacaksınız" ifadelerini kullandı.

AK Parti olarak gençlere büyük önem verdiklerini ve önemli yatırımlar yaptıklarını aktaran Çakır, "Biz AK parti olarak yılardır hep 'gençlerimiz için daha ne kadar çok hizmet üretebiliriz'in derdinde olduk. Gençlerimizin önünü açmak, koşullarını iyileştirmek için var gücümüzle çalıştık. Gerek sosyal gerek kültürel gerekse de sportif alanlarda gençlerimiz daha başarılı olsun diye çabaladık. Yaptığımız yatırımlarla gençlerimizin önündeki engelleri bir bir kaldırdık ve kaldırmaya da devam ediyoruz. İnşallah daha çok çalışacağız ve gençlerimize daha çok hizmet üreteceğiz. Gençlerimizin her sıkıntısında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onların her zaman arkalarında olduklarımızı da belirtmek istiyorum" dedi.

İl Müftüsü Veysel Işıldar ise, Milletvekili Çakır'a gençlere gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, "Milletvekilimizin gençlerimizin her daim yanında olduğunu biliyoruz. Bu gün de onlarla bir araya gelerek aslında gençliğe ne kadar önem verdiğini gösterdi. Ben bu vesile ile kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Çakır, gençlerle bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement