BASIN AÇIKLAMASI 01.11.2021-2 - Son Dakika
Toplum

BASIN AÇIKLAMASI 01.11.2021-2

BASIN AÇIKLAMASI 01.11.2021-2

Terörle mücadele kapsamında Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 25 - 31 Ekim 2021 tarihleri arasında Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik başlatılan operasyonlar neticesinde toplam 19 şüpheli gözaltına alınmış olup çıkarıldıkları adli...

01.11.2021 12:38  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terörle mücadele kapsamında Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 25 - 31 Ekim 2021 tarihleri arasında Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik başlatılan operasyonlar neticesinde toplam 19 şüpheli gözaltına alınmış olup çıkarıldıkları adli makamlar tarafından 2 şüpheli tutuklanmış; 5 şüpheli adli kontrol şartıyla, 9 şüpheli serbest bırakılmıştır. 2 şüpheli ilgili il ve birimleri teslim edilmiş, 1 şüphelinin ise gözaltı işlemleri devam etmektedir.

Bilgilendirme ve Önleyici Faaliyetler sonucunda ikna edilerek teslim olan PKK/KCK silahlı terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında gözaltına alınan toplam 4 Bölücü Terör Örgütü mensubundan 3'ü ilgili birimlerine teslim edilmiştir. 1 Bölücü Terör Örgütü mensubunun ise gözaltı işlemleri devam etmektedir.

Terörle Mücadele kapsamında operasyonlar kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

Şırnak Valiliği

Kaynak: Habermetre

Son Dakika Toplum BASIN AÇIKLAMASI 01.11.2021-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kadını taciz ettiği iddia edilen kamu görevlisiyle ilgili karar verildi
    13 Nis Kadını taciz ettiği iddia edilen kamu görevlisiyle ilgili karar verildi

    Şırnak'ta bir kamu görevlisi, yolda yürüyen bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kalabalık tarafından darbedildi. Hastaneye kaldırılan kamu görevlisi, tedavisinin ardından soruşturma kapsamında açığa alındı. Olayla ilgili 4 şüpheli de gözaltına alındı.

  • Bursa'da 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu
    10 Nis Bursa'da 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu

    Bursa'da Cerrah Mahallesi sakinleri, toplu bayramlaşma için bir araya gelip 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Bayram namazı sonrası bir araya gelen binden fazla kişi, sıraya girerek birbiriyle bayramlaştı.


Advertisement