PCR testi pozitif olan çocuk, babasının otomobili ile 5 yaşındaki çocuğa çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

PCR testi pozitif olan çocuk, babasının otomobili ile 5 yaşındaki çocuğa çarptı

Kırıkkale'de PCR testi pozitif olan 15 yaşındaki çocuk, kaçırdığı babasının otomobili ile 5 yaşındaki çocuğa çarptı. Yaralanan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza yapan çocuğa, annesine ve babasına ise para cezası kesildi.

18.10.2021 19:10  Güncelleme: 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Etiler Mahallesi'nde babasının 81 DR 760 plakalı otomobilini kaçıran E.O. (15), yolun karşısına geçmek isteyen 5 yaşındaki Rabia G'ye çarptı.

ÇOCUĞUN DURUMU İYİ

İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Rabia G'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KENDİSİNE, ANNESİNE VE BABASINA CEZA KESİLDİ

Polis, ehliyetsiz araç kullanmaktan E.O'ya ve babasına 2 bin 698'er lira idari para cezası uyguladı. E.O'nun yapılan GBT sorgusunda ise PCR testinin pozitif olduğu tespit edildi. Karantina kuralları ihlalinden de 15 yaşındaki E.O'nun annesine 4 bin 50 lira ceza uygulandı.

PCR testi pozitif olan çocuk, babasının otomobili ile 5 yaşındaki çocuğa çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa PCR testi pozitif olan çocuk, babasının otomobili ile 5 yaşındaki çocuğa çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tuğrul Coşar: O.COCUK VE AİLESİ PARA CEZASIYLA KURTULMASINNN AGIR CAYDIRICI BIR CEZA VERİLSİN IBRET OLSUN AKSI TAKDİRDE YARIN BIRGUN HERHANGI BİRİMİZİN 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU HABERDEKİ ÇOCUK KADAR ŞANSLI OLMAYABİLİR.. 1 1 Yanıtla
  • Gökhan Öcal: Otomobilin bir insana çarpmasıyla pcr testinin pozitifin bağlantısını kuramadım guldurnlmeyin insanı bende pozitifim şuan arabayla kimseye carpmiyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement