Beşiktaş'ta saniyelerle kurtuluş kamerada - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta saniyelerle kurtuluş kamerada

BEŞİKTAŞ'ta freni boşalan minibüs, yokuş aşağıya doğru kayarak doğalgaz kutusuna çarptı.

27.10.2021 14:29  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEŞİKTAŞ'ta freni boşalan minibüs, yokuş aşağıya doğru kayarak doğalgaz kutusuna çarptı. Büyük bir facianın eşiğinden dönülen kazada yoldan geçen bir kişinin saniyelerle kazadan kurtuluşu ve kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, bebek Mahallesi Küçük Bebek Dere Sokağında saat 12.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rıza Topaloğlu'nun kullandığı minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle freni boşaldı. Minibüs yokuş aşağıya doğru kayarak bina girişindeki doğalgaz kutusuna çarptı. Çarpma nedeniyle büyük bir gürültü duyuldu. Doğalgaz kutusunun parçalanması nedeniyle etrafa gaz yayıldı. Sürücü kendi imkanları ile minibüsten çıktı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri doğalgazı kesti.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Freni patlayan minibüsün doğalgaz kutusuna çarpması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin yoldan geçtiği sırada hızla gelen minibüsün bina girişindeki doğalgaz kutusuna çarpması görülüyor. Saniyelerle kazadan kurtulan kişi, olayın şokunu atlattıktan sonra şoföre yardım ediyor.Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Küçük Bebek Caddesi, minibüsün çekilmesinin ardından normale döndü.


Beşiktaş\'ta saniyelerle kurtuluş kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta saniyelerle kurtuluş kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement