Milli sporcuya cadde ortasında yapılan silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Milli sporcuya cadde ortasında yapılan silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Milli sporcuya cadde ortasında yapılan silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı -Milli sporcuya silahlı saldırıda bulunan şahıs tutuklandı Zonguldak'ta dün cadde ortasında milli diskçi Berke İnaloğlu'na silahlı saldırıda bulunan taksi şoförü Serhat D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

09.10.2021 16:05  Güncelleme: 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli sporcuya cadde ortasında yapılan silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

-Milli sporcuya silahlı saldırıda bulunan şahıs tutuklandı

ZONGULDAK - Zonguldak'ta dün cadde ortasında milli diskçi Berke İnaloğlu'na silahlı saldırıda bulunan taksi şoförü Serhat D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye olay, akşam saatlerinde Gazipaşa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre sporcu Berke İnaloğlu ile taksi sürücüsü Serhat D. arasında trafikte yol verme meselesi yüzünde tartışma çıktı. Bir süre tartıştıktan sonra ikili vatandaşların araya girmesiyle ayrıldı. Taksi sürücüsü Serhat D., Berke İnanoğlu'nun peşinden giderek aracının önünü kesti. Taksi şoförü Serhat D., aracın camından Berke İnaloğlu'nu 2 kurşunda ayağından vurarak yaraladı. Yaralanan Berke İ Berke İnaloğlu kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Tedavi altında alınan sporunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası bölgeye gelen ekipler çevrede inceleme başlattı. Polis ekipler güvenlik şeridi çekerek bölgeyi trafiğe kapattı. Olay yerinden uzaklaşan taksi şoförü Serhat D., bir süre sonra polise ekiplerine teslim olduğu öğrenildi. İfadesi alınmak üzere emniyete getiren taksi şoförü işlemlerin ardından öğle saatleri Zonguldak Adliyesine getirildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Serhat D., nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Taksi şoförünün milli sporcu ile tartıştığı anlar kameraya yansıdı

Kent merkezinde Berke İnaloğlu ile kavga eden taksi şoförünün peşinde gelerek aracın önünü kestiği görüntüler amatör kameralara yansıdı. Taksi şoförünün sporcu ile tartışı o anlar saniye saniye amatör kameralara yansıdı.

Milli sporcuya cadde ortasında yapılan silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Milli sporcuya cadde ortasında yapılan silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi
    21:27 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması sonucunda 14 gecekondu etkilendi. Bu gecekondulardan 3'ü kullanılamaz hale gelirken, bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amacıyla tahliye edildi. İstanbul Valiliği tarafından olay yerine çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi.

  • Manisa'da Emniyet ve Jandarma Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirilen Çalışmalar Paylaşıldı
    21:20 Manisa'da Emniyet ve Jandarma Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirilen Çalışmalar Paylaşıldı

    Manisa Valisi Enver Ünlü, Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısında 1 Mart-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Manisa'da Emniyet ve Jandarma teşkilatı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve operasyonlara ait verileri paylaştı.

  • Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı
    21:17 Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, kaçak silah ve mühimmat sattığı tespit edilen bir kişi yakalandı. Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda 2 adet 9 mm tabanca, 1 adet seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve bin 846 adet tabanca fişeği bulundu. İş yeri sahibi H.Ç. gözaltına alındı.

  • Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama
    21:06 Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir işletme önünde meydana gelen silahlı kavga olayına karışan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden ikisi tutuklandı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte toplam 2 adet ruhsatlı av tüfeğine el konuldu.

  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement