Son dakika haberi... Polis Akademisince komiser rütbesine terfi eden personele "liderlik" eğitimi verildi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi... Polis Akademisince komiser rütbesine terfi eden personele "liderlik" eğitimi verildi

Son dakika haberi... Polis Akademisince komiser rütbesine terfi eden personele "liderlik" eğitimi verildi

Son dakika gündem haberine göre Polis Akademisince komiser yardımcısı rütbesinden komiser rütbesine terfi eden 510 personele "liderlik" eğitimi verildiği bildirildi.

24.10.2021 20:04  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis Akademisince komiser yardımcısı rütbesinden komiser rütbesine terfi eden 510 personele "liderlik" eğitimi verildiği bildirildi.

Polis Akademisinden yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra teşkilatında görev yapan personelin görevlerini daha etkin yerine getirmesini sağlamak, hizmet öncesi eğitimlerle kazandıkları mesleki bilgilerin yenilenerek, çağın gerekleri doğrultusunda yeni bilgi, beceri ve uygulama yeteneklerinin kazandırılması amacıyla 2019-2020 yılı içerisinde komiser yardımcısı rütbesinden komiser rütbesine terfi eden 510 personele yönelik eğitim düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, Polis Akademisinin Gölbaşı yerleşkesinde 18-22 Ekim'de düzenlenen liderlik eğitimi sonrası düzenlenen sertifika törenine, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Polis Akademisi Başkan Yardımcıları 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk Ayhan, Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Güvenlik Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Bayram Ali Soner ile Akademinin emniyet müdürleri ve akademisyenlerin katıldığı bildirildi.

Eğitim programına katılan personele sertifikalarının takdim edildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi... Polis Akademisince komiser rütbesine terfi eden personele 'liderlik' eğitimi verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement