Refüje çarpıp, yan yatan araçlarının başında yakınlarını beklediler - Son Dakika
Güncel

Refüje çarpıp, yan yatan araçlarının başında yakınlarını beklediler

ERZURUM'da, kırmızı ışıkta durmak için ani fren yapan Mahmut Yılmaz'ın kullandığı hafif ticari araç, refüje çarpıp, yan yattı.

11.10.2021 10:57  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZURUM'da, kırmızı ışıkta durmak için ani fren yapan Mahmut Yılmaz'ın kullandığı hafif ticari araç, refüje çarpıp, yan yattı. Araçtaki 3 kişi, çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Kazadan yara almadan kurtulan Yılmaz ailesi, yan yatan araçlarının başında yakınlarının gelmesini bekledi.

Kaza, dün akşam, Aziziye ilçesinde meydana geldi. Aşkale ilçesinden düğüne katılmak üzere Erzurum'a giden Mahmut Yılmaz yönetimindeki 25 FK 028 plakalı hafif ticari araç, kırmızı ışık yanınca ani frenle kontrolden çıkıp, refüje çarparak yan yattı. Sürücü Mahmut Yılmaz, eşi Türkan Yılmaz ve ismi öğrenilemeyen halası, kazayı görüp yardıma gelenler tarafından araçtan çıkarıldı. Kazayı yara almadan atlatan 3 kişi, yan yatan araçlarının başında yakınlarının gelmesini bekledi.

Erzurum'a düğüne gittiklerini söyleyen Mahmut Yılmaz, "Kırmızı yandı, ben de süratliydim. Durmalıydım çünkü kavşaktan araç geliyor ve ona yeşil yanıyordu. Sağımda araç vardı, direksiyonu sola kırmamla refüjün taşlarına vurup yan yattık. Çok şükür bir şeyimiz yok" dedi.İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişi, durumlarının iyi olduğunu belirterek, hastaneye gitmek istemedi. Polis ekibi ve itfaiyeciler, Yılmaz ailesinin araçtaki eşyalarını çıkarmalarına da yardım etti. Araç çekiciyle sanayiye, Yılmaz ailesi de yakınları tarafından evlerine götürüldü.

Refüje çarpıp, yan yatan araçlarının başında yakınlarını beklediler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Refüje çarpıp, yan yatan araçlarının başında yakınlarını beklediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement