GÖKSU: "DERNEKLERİMİZ HALK EĞİTİM MERKEZİ OLSUN" - Son Dakika
Toplum

GÖKSU: "DERNEKLERİMİZ HALK EĞİTİM MERKEZİ OLSUN"

GÖKSU: "DERNEKLERİMİZ HALK EĞİTİM MERKEZİ OLSUN"

Eklenme tarihi 20 Ekim 2021ABONE OL GÖKSU: "DERNEKLERİMİZ HALK EĞİTİM MERKEZİ OLSUN" Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de görev yapan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

20.10.2021 15:06  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eklenme tarihi 20 Ekim 2021

ABONE OL GÖKSU: "DERNEKLERİMİZ HALK EĞİTİM MERKEZİ OLSUN" Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de görev yapan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen Esenler Sivil Toplum Buluşması, hep birlikte yapılan kahvaltının ardından başladı.

Toplantıda kısa bir konuşması yapan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, yöre derneklerinin Esenler'deki güven ve birlikteliğin sağlanmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

ESENLER KATMA DEĞER ÜRETEN BİR ŞEHİR Esenler'de 2009'dan bu yana yaşanılan olumlu değişimin hep birlikte başarıldığını söyleyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Esenler İstanbul'un merkezinde sıkışan bir ilçe olarak değil, adını ve şanını herkesin konuştuğu gurur tablosu bir ilçe haline gelmiştir. Bu da hepimizin çalışmasının ve özverisinin sonucunda olmuştur. Esenler'deki bütün paydaşlar ortaya büyük bir emek koymuştur. Bu emeğin sonucunda Esenler'deki hayatı daha verimli kılan çok önemli adımlara imza atılmıştır. Esenler lokasyonu itibariyle her yaptığı işte katma değer üreten bir şehirdir" dedi.

M. TEVFİK GÖKSU: İNSANLARIMIZ DERNEKLERİMİZDEN FAYDALANSIN Esenler'deki değişim ve dönüşümü örnekleriyle açıklayan ve konuşmasının devamında dernek başkanlarını birlikte çalışmaya davet eden, dernekleri eğitim merkezi haline getirmek istediklerini söyleyen Göksu özetle şunları kaydetti:

"Derneklerimizin büyük bir bölümü sadece taziyeler de ya da akşam buluşmalarında açılıyor. Her mahallede bulunan dernek binamızı, merkezimizi sadece belli bir zamanda buluşulan mekan olmaktan çıkarıp, o mahalledeki insanların buluştuğu eğitim merkezi haline getirelim. Bunun için tespit çalışmalarına başlıyoruz. Bu konuda bizim derneğimizi kullanabilirsiniz diyen kardeşlerimizle, eğitimcileri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılayarak bizim organize edeceğimiz Halk Eğitim Merkezlerimizi açmak istiyoruz. Hangi alanda ihtiyaç ya da istek varsa her kesimden insanın faydalanabileceği eğitim merkezleri olsun istiyoruz. "

LİTROS SANAT İKİNCİ SAYISIYLA YAYINDA! Esenler Belediyesi'nin kültür sanat alanındaki eksikliği doldurmak ve bu alana katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği Litros Sanat, okurlara...

Dualarla Uğurladık Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Kadir Gecesi'nde çekilen kura ile Umre'ye gitme hakkı kazanan vatandaşlarla, kutsal topraklara...

Öğrenci ve Velilere Ücretsiz Çay ve Çorba Esenler Belediyesi, Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS)'na Esenler'de giren öğrencilere ve onların velilerine ücretsiz çay ve çorba ikram etti... .

Gençler Karabük'te Doğa Kampında Esenlerli gençler, Karabük Ovacık Kamp Eğitim Merkezi'nde doğayla iç içe kamp yaptılar. Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri...

Kaynak: Habermetre

Son Dakika Toplum GÖKSU: 'DERNEKLERİMİZ HALK EĞİTİM MERKEZİ OLSUN' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement