Habertürk'te gerginlik çıkaran 'fare' tartışması! Mete Yarar, Deniz Zeyrek'e kızıp canlı yayını terk etti - Son Dakika
Güncel

Habertürk'te gerginlik çıkaran 'fare' tartışması! Mete Yarar, Deniz Zeyrek'e kızıp canlı yayını terk etti

Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ile Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek arasında "fare" tartışması yaşandı. Tartışma sırasında Yarar, "Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz ile kafa kafaya girerim" diyerek canlı yayını terk etti.

26.11.2020 00:48  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HaberTürk'te yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı'nda' Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek ile HaberTürk Güvenlik Politikaları Başkanı Mete Yarar arasında gerginlik yaşandı.

Ankara'dan yayına bağlanan Zeyrek, "Başka var mı konuşacak?" demesi üzerine Yarar, "12'den sonra kabağa dönüşüyor" ifadesini kullandı. Bunun üzerine Zeyrek, "Fareye dönüşmekten iyidir diye düşünüyorum" yanıtını verdi. "Katılıyorum katılıyorum" diye yanıtını geçiştiren Yarar'ın ardından Zeyrek değerlendirmelerini sürdürdü. Bir süre daha konuşmasına devam eden Zeyrek ve stüdyo konukları, Yarar'ın dakikalar sonra verdiği tepkiyle şaşkına döndü.

"DENİZ'LE KAFA KAFAYA GİRERİM"

Zeyrek'in kendisine 'fare' demesine sinirlenen Yarar "Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz ile kafa kafaya girerim, söylüyorum" dedi. Sözlerine "Ben ona 'kabak' dedim, adam gibi 'fare' lafını geri alsın" diye devam eden Yarar, "Edepse son kez söylüyorum, bana fare lakabı takamaz" dedi.

YARAR'I STÜDYODAKİLER SAKİNLEŞTİREMEDİ, CANLI YAYINI TERK ETTİ

Deniz Zeyrek'in "Ben kendime söyledim" sözlerini dinlemeyen Yarar, "Bakarsın sosyal medyaya, geçen hafta edep dersi veriyordun, bir daha seninle aynı programa çıkan var ya..." diyerek stüdyoyu terk etti. Stüdyodakilerin sakinleştirme çabaları ise yetersiz kaldı.

Habertürk\'te gerginlik çıkaran \'fare\' tartışması! Mete Yarar, Deniz Zeyrek\'e kızıp canlı yayını terk etti

Son Dakika Güncel Habertürk'te gerginlik çıkaran 'fare' tartışması! Mete Yarar, Deniz Zeyrek'e kızıp canlı yayını terk etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • xxl: bu mete yarar(sız) bomboş bir adam,reklam peşinde olup,acaba bir şeyler kapabilir miyim sevdasında olan sıradan bile olmayan birisi 44 27 Yanıtla
  • Firuze İlhan: Bomboş insan hareketlere bak bu ülkede bunun gibiler para kazanıyor 48 14 Yanıtla
  • :): YARAR SENDE KABAK DEMEYECKSİN O ZAMAN. 46 6 Yanıtla
  • Fıslıtı: AKAPE GİDİYOR DİYE HEPSİ KUDURDU 32 20 Yanıtla
  • Adil : Sen adama kabak yakıştırması yaptın normal kendine laf söylenince anormal hiç yakışmadı mete abi ben sizi iyi bir insan bilirdim 44 7 Yanıtla
  • reklamcı: bence mete yarar reklam peşinde 38 12 Yanıtla
  • yan: fareye hakaret oluyo mete 24 25 Yanıtla
  • DoD: Lafı yiyince böyle kalkıp gidersin Mete. Hem laf söyleyeceksin, karşındaki lafı gediğine oturttuğu zaman sindiremeyip gideceksin. 31 16 Yanıtla
  • Şehr-i samsun : Asıl boş insan sensin bu adam güvenlik uzmanı aynı zamanda eski bir askeri personel adamın bilgisi donanımı hakkında birşey bilmeden buradan sallamak kolay sen bu ülke için bu zamana kadar ne yaptın önce onu sorgula 11 18
  • Şehr-i samsun : Mete yarar hakkında ne biliyorsunda böyle konuşuyorsun 7 19
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement