Habip Arslan Saldırının Detaylarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Habip Arslan Saldırının Detaylarını Anlattı

Habip Arslan Saldırının Detaylarını Anlattı

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habib Arslan uğradığı silahlı saldırıya dair sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu ve Şanlıurfa valisiyken FETÖ'nün kumpası sonucu merkeze alınan MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan'a tam destek verdi.

26.08.2016 10:54  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011'de Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkanlığı görevini yürüten Habib Arslan uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Arslan, faili meçhul vurulma olayına dair sosyal medya hesabından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Arslan, Ajans Urfa'nın "Okutan'lar da uzak durdular diye mağdur oldular" haberi üzerine Urfa Eski Valisi Nuri Okutan'ın nasıl bir vali olduğu, dönemin Emniyet Müdürü Mehmet Likooğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı belirleme toplantılarına katıldığını ve faili meçhul olarak kalan vurulma olayını anlattı.

ARSLAN'NIN İFADELERİYLE VURULMA OLAYININ PERDE ARKASI
Arslan vurulma olayının 1/100.000 Çevre Planı ile bağlantılı olduğunu iddia etti. Arslan,"Olayla ilgili bilgi, belge ve şahitlerimiz var. Fotoğrafın bütünü FETÖ diyor" dedi.
Aslan, kardeşi FETÖ operasyonları kapsamında açığa alınan eski Urfa Valisi'nin söz konusu vurulma olayının aydınlanması için emek sarf ettiğini belirterek, "Urfa Valisi Nuri Okutan, FETÖ'ye teslim olmadı. Kucaklarına oturmadı. Devleti peşkeş çektirmedi. Dürüst, vizyonlu bir devlet valisi idi. Hem belediye, hem de Urfaspor'dan dolayı yakından tanıma fırsatımız oldu. Urfa'ya olduğu gibi Urfaspor'umuza da çok büyük emekleri oldu. Sn. Başbakanımız R. Tayyip Erdoğan'ı çok seviyordu. Yine Sn. Ahmet Fakıbaba'nın AK Partiye geçmesini çok arzu ediyordu. Nuri Vali bir taraftan devletin işlerini yapıyor, bir taraftan da Belediye ile iyi bir diyalog yürütüyordu. Urfaspor'a da çok emeği geçti. Yine benim vurulma olayımın aydınlanması için hem kendisinin,hem Em. Müd. Sabri Durmuşlar'ın gayretleri oldu. Ancak hemen tayinleri çıktı" dedi.
Arslan tayin olayı için de FETÖ'yü işaret etti ve "Tüm bu olumlu ve güzel gelişmelerden rahatsız olan, o günün egemen gücü FETÖ Nuri Valiyi Merkeze, Sabri Müdürü de Bolu'ya gönderdi. Urfa'nın yeni Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü de şimdi FETÖ'den firari Mehmet Likoğlu oldu.Tabi bizim olayda faili meçhul kaldı!.."dedi.

LİKOĞLU O TOPLANTIYA KATILDI MI?
Arslan çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirerek "Em. Müdürü M.Likoğlu FETÖcülerin OSM Hastanesinde yaptıkları"2014 BŞBB Adayını belirleme toplantıları"na katılan zatlardan biridir" dedi.

BELEDİYE SEÇİMLERİNDE FETÖ ETKİSİ
Aslan, belediye seçimlerinde FETÖ etkisi olduğunu iddia ederek "Urfa 2014 Bel. Seçimlerinde FETÖ'nün etkilerinin, siyasi bağlantılarının üzeri örtülmeden incelenmesi gerekir. AK ve PAK bir TEMİZLİK için!." yorumunda bulundu.

NURİ OKUTAN'A DESTEK
Bu paylaşımlarının sebebini FETÖ'nün Urda 'da neler yaptıklarının bilinmesi için olduğuna vurgu yapan Arslan, Okutan'a destek mesajları verdi ve "FETÖ konusunda hepimizden bir adım öndeydi. Helal olsun! Urfa'ya ve Urfaspor'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Habip Arslan Saldırının Detaylarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement