"25 Bin Euro'luk Şampanyalı Kutlama" Haberi Hacı Sabancı'yı Kızdırdı: İçmem, Tadını Sevmiyorum - Son Dakika
Magazin

"25 Bin Euro'luk Şampanyalı Kutlama" Haberi Hacı Sabancı'yı Kızdırdı: İçmem, Tadını Sevmiyorum

Hacı Sabancı son günlerde sık sık tatillere gittiği ve İbiza'dan malikane aldığı, 25 bin euro'luk şampanya açtırdığı iddialarına sosyal medyadan sert bir dille cevap verdi.

25.07.2017 23:24  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 yıl boyunca birlikte olduğu Özge Ulusoy'la ilişkisini bitiren ve ardından Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu ile aralarında çıkan aşk haberlerini sosyal medyadan yalanlayan Hacı Sabancı, bu kez de hakkında çıkan " İbiza'dan malikane aldı" haberlerine yine sosyal medyadan cevap verdi.

9 MİLYON 500 BİN EURO'YA MALİKANE

İş adamı Hacı Sabancı'nın sık sık tatile gittiği İbiza'dan 9 milyon 500 bin euro'ya malikane aldığı iddia edilmişti. Haberlere göre yeni evinde bir parti düzenleyen Sabancı'nın, 25 bin euro'luk şampanya açtırdığı söylendi.

"135 KİLOYA FALAN ÇIKMADIM"

Hacı Sabancı sosyal medya hesabından bu iddialara kısa bir cevap vererek "135 kiloya falan çıkmadım... İbiza'dan tişört bile almadım, bırakın ev almayı.. Şampanya da içmem tadını sevmiyorum" dedi.

"25 Bin Euro\'luk Şampanyalı Kutlama" Haberi Hacı Sabancı\'yı Kızdırdı: İçmem, Tadını Sevmiyorum

Son Dakika Magazin '25 Bin Euro'luk Şampanyalı Kutlama' Haberi Hacı Sabancı'yı Kızdırdı: İçmem, Tadını Sevmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement