Hacı Sabancı, Eski Sevgilisi Özge Ulusoy'un Arkadaşı Ahu Yağtu ile Dudak Dudağa Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Hacı Sabancı, Eski Sevgilisi Özge Ulusoy'un Arkadaşı Ahu Yağtu ile Dudak Dudağa Yakalandı

Hacı Sabancı, eski sevgilisi Özge Ulusoy'un manken arkadaşlarından Ahu Yağtu ile gece kulübünde dudak dudağa görüntülendi. Bu duruma Özge'nin ne tepki vereceği merak konusu oldu.

12.07.2017 08:56  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Hacı Sabancı ile komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu kulüpte dudak dudağa eğlenirken görüldü. Ahu Yağtu'nun, Sabancı'nın eski sevgilisi Özge Ulusoy ile arkadaş olması nedeniyle Ulusoy'un bu duruma ne tepki vereceği merak edildi.

ÇİFT SABAHA KADAR EĞLENDİ

Hacı Sabancı ve Ahu Yağtu kulüpte dudak dudağa eğlendi​Hacı Sabancı ile Cem Yılmaz'ın eski eşi, manken oyuncu Ahu Yağtu önceki gece Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli Kalsın'da sabaha kadar çok samimi şekilde eğlendi.

İKİLİ DANS EDİP ÖPÜŞTÜ

Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; çift dikkatli bakışlara aldırmadan danslar etti, öpüştü. Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu'nun, 02.00'de başlayıp sabah 05.00'te biten eğlencesine bir ara oyuncu Farah Zeynep Abdullah da katıldı.

"ÇOK AĞLADIM" DEMİŞTİ

Hacı Sabancı 6 yıl aşk yaşadığı manken-oyuncu Özge Ulusoy'dan geçen Nisan'da ayrılmıştı. Özge Ulusoy "İlişki bitince çok ağladım. Aşk acısını yenmek için sürekli çalışıyorum" demişti.


Hacı Sabancı, Eski Sevgilisi Özge Ulusoy\'un Arkadaşı Ahu Yağtu ile Dudak Dudağa Yakalandı

Son Dakika Magazin Hacı Sabancı, Eski Sevgilisi Özge Ulusoy'un Arkadaşı Ahu Yağtu ile Dudak Dudağa Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement