Hacıbektaş'ın Köşektaş Köyünde Yurttaşlar Kendi İmkanlarıyla Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika
Güncel

Hacıbektaş'ın Köşektaş Köyünde Yurttaşlar Kendi İmkanlarıyla Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesi Köşektaş köyünde yaşayan yurttaşlar, Cumhuriyet’in 99. kuruluş yıl dönümünü kendi imkanlarıyla düzenledikleri törende coşkuyla kutladı.

29.10.2022 16:42  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesi Köşektaş köyünde yaşayan yurttaşlar, Cumhuriyet'in 99. kuruluş yıl dönümünü kendi imkanlarıyla düzenledikleri törende coşkuyla kutladı.

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesi Köşektaş köyünde yaşayan yurttaşlar, kendi aralarında bir komite oluşturarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir tören düzenledi. Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk baskılı bayraklarla yürüyerek köy meydanına gelen Köşektaşlılar, burada Cumhuriyet'in 99. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Köylüler tarafından hazırlanan törene Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok da katıldı. Törende konuşan Altıok, şunları dile getirdi:

"Cumhuriyetimizin 99. yılı, hep beraber kutluyoruz, birlikteyiz. Çok özel bir köyde yaşıyorsunuz. Hacıbektaş'ın 30 tane köyü var ama Cumhuriyet'i anan, hatırlayan, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan Köşektaş'ın yeri bizim için yeri çok ayrı. Ne kadar onur duysanız azdır."

Hacıbektaş\'ın Köşektaş Köyünde Yurttaşlar Kendi İmkanlarıyla Cumhuriyet Bayramı\'nı Coşkuyla Kutladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Hacıbektaş'ın Köşektaş Köyünde Yurttaşlar Kendi İmkanlarıyla Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement