Hacıköseler Mahallesi'nde Fıstık Festivali - Son Dakika
Magazin

Hacıköseler Mahallesi'nde Fıstık Festivali

Hacıköseler Mahallesi\'nde Fıstık Festivali

Aydın’ın Yenipazar ilçesine bağlı Hacıköseler Mahallesi’nde geleneksel hale gelen Antep Fıstığı Festivali renkli geçti.

27.08.2017 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Yenipazar ilçesine bağlı Hacıköseler Mahallesi'nde geleneksel hale gelen Antep Fıstığı Festivali renkli geçti. Festival gecesinde gerçekleştirilen konsere katılan binlerce vatandaş doyasıya eğlenirken, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı ise en çok eğlenen kişiler arasında yerini aldı.

Hacıköseler Güzelleştirme ve Yerli Ürünleri Tanıtım Derneği'nin tertiplediği Hacıköseler Antep Fıstığı Festivali yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Aydın'da en yoğun Antep Fıstığının üretildiği kırsal mahallede gerçekleştirilen festivale Yenipazar'ın köylerinin yanı sıra çevre ilçelerden de çok sayıda vatandaş katıldı.

Gece düzenlenen ücretsiz halk konserinde Aslı Şahin, Ankaralı Hadise, Aylin Dinçer ve bazı yerel sanatçılar sahne aldı. Gece geç saatlere kadar devam eden eğlencede vatandaşların yanı sıra Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı da doyasıya eğlendi. Gecenin ilerleyen bölümünde ise vatandaşları akrobasi hareketleri ve esprili skeçleri ile büyüleyen Erdener-Seda Show izleyenlerden tam not aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Hacıköseler Mahallesi'nde Fıstık Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement