Hadi, Karatede Madalyalı Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Hadi, Karatede Madalyalı Sporcuları Kabul Etti

Hadi, Karatede Madalyalı Sporcuları Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Uzakdoğu sporlarının ruhu ve bedeni terbiye ettiğini, bu sporu yapanların sanılanın aksine saygılı ve nezaketli olduklarını söyledi.

21.02.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Uzakdoğu sporlarının ruhu ve bedeni terbiye ettiğini, bu sporu yapanların sanılanın aksine saygılı ve nezaketli olduklarını söyledi.

Hadi, makamında son günlerde karatede milli takımlara seçilen, Türkiye genelinde ve yurtdışında kentimize kupa ve madalya kazandıran sporcuları kabul ederek, onlarla sohbet etti, karneleri ve eğitimleri hakkında bilgi aldı, tesis, malzeme ve ödül konusunda desteğini sürdüreceğini kaydetti.

Karatede Adana'nın hem sporcu hem de kulüp olarak büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

"Uzakdoğu sporu yapanların genelde imajı hırçın, vuran, kıran gibi bilinir. Uzakdoğu Sporları ruhu ve bedeni terbiye eder. Bu sporu yapanlar sanılanın aksine çok saygılıdırlar. Spor yapanların kendine güveni gelir, çevreleri genişler, yeni dostluklar kurarlar. Spor aynı zamanda iletişim aracıdır. Spor yapanların sayısı artıkça devletin sağlık harcamaları düşüyor. Bu nedenle, başta sporcular olmak üzere, velileri, ailesi, öğretmenlerine ve antrenörlerine teşekkür ederim. Tüm spor ailesine kapım 24 saat açık."

Dar gelirli bir ailenin çocuğu olduğunu, spora küçük yaşlarda başladığını anımsatan Hadi, "Allaha şükürler olsun. İstediğim her şeye kavuştum. İyi sporcu olacağım dedim ve oldum. Ardından iyi antrenör ve yönetici olacağım dedim yine oldum. İyi bir spor yöneticisi olacağım dedim, 30 yıldır farklı illerde il spor müdürlüğü yapıyorum. Karate de başarı gösteren sporcuların da yarınlarda iyi bir doktor, mühendis,yönetici, bakan hatta başbakan bile olabileceklerine inanıyorum. Yeter ki hedef koyun ve çok çalışın. İnsanın başaramayacağı hiçbir şey yok" diye konuştu.

Karate İl Temsilcisi Tahir Türkaslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin, tesis, malzeme, ödül ve diğer konularda sürekli destek olduğunu anımsatarak Karate ailesi adına teşekkür etti. Türkaslan, bu destek karşısında milli takımlara daha çok sporcu kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.

Hadi'yi ziyarete, bölge ve kulüp antrenörleri Yusuf Coşkun, Elif İnce, Maşallah Aykut, Cumali Sarıdoğan, Çiçek Sarıdoğan, Emre Yılmaz, Metin Yavuz ile milli sporcular Hüseyin İnce, Sefa Uludağ, Pınar Yalçıntekin, Elif İpek Nadaroğlu, Şahika Yıldız ve Bursa ile Erzurum'da yapılan uluslararası müsabakada dereceye giren sporcular hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hadi, Karatede Madalyalı Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement