Hadise, Ebru Gündeş-Reza Zarrab hakkında yıllar önce bakın ne demiş? Tekrar gündem oldu - Son Dakika
Magazin

Hadise, Ebru Gündeş-Reza Zarrab hakkında yıllar önce bakın ne demiş? Tekrar gündem oldu

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile ilişki yaşadığı öne sürülen Hadise, bugün hakkında çıkan tüm iddiaları sert bir dille yalanlamıştı. Yalanlamanın ardından suların durulmadığı üçlünün cephesinden bu kez Hadise'nin Gündeş ile ilgili yıllar önce söylediği söz akla geldi. Yıllar önce de boşanma haberleriyle gündeme gelen Gündeş'e ünlü şarkıcı, "Ne yaşarsa yaşasın ben Ebru'nun yanındayım. Hepimiz hayatımızda bir şeyler yaşayabiliriz" sözleriyle destek vermişti.

17.04.2021 18:00  Güncelleme: 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 11 yıl önce evlendiği Reza Zarrab'a boşanma davası açmış, dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ileri sürmüştü. Bunun üzerine Gündeş'in bahsettiği kadınlardan birinin yakın arkadaşı Hadise olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

"KİMSE NAMUSUMU YEKELEYEMEZ"

İddiaların üzerine Hadise, sosyal medya hesabından, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" açıklamasında bulunmuştu.

EBRU'YA DESTEK VERMİŞTİ

Tüm gelişmelerin ardından üçlünün cephesinde magazin kulislerinde yeni bir konu daha konuşulmaya başlandı. Bundan 5 yıl önce yine eşi Reza ile boşanacağı haberiyle gündeme gelen Ebru Gündeş'e Hadise'den gelen büyük destek sözleri hatırlandı. Ünlü şarkıcı o dönem yakın arkadaşının boşanma haberleri karşısında, "Ne yaşarsa yaşasın ben Ebru'nun yanındayım. Hepimiz hayatımızda bir şeyler yaşayabiliriz. Önemli olan her anlamda dostlarımızın yanında olabilmek" sözleriyle Gündeş'e destek vermişti.

Hadise, Ebru Gündeş-Reza Zarrab hakkında yıllar önce bakın ne demiş? Tekrar gündem oldu
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Hadise, Ebru Gündeş-Reza Zarrab hakkında yıllar önce bakın ne demiş? Tekrar gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zeynep: Yok aslında birbirinizden farkınız 58 1 Yanıtla
  • Ziyanettin: Belge olmadan, bir kanıt olmadan bu tür haberlerin yapılması hiç doğru değil. Ülkede çamur at izi kalsın haberlerinin bir cezası olması gerek. 4 0 Yanıtla

Advertisement