Hadise Konserine Giderken Kaza Yapan İki Genç Öldü - Son Dakika
Güncel

Hadise Konserine Giderken Kaza Yapan İki Genç Öldü

Hadise Konserine Giderken Kaza Yapan İki Genç Öldü

Antalya'nın Kaş ilçesindeki Hadise konserine gitmek için motosikletle yola çıkan iki genç, otomobille çarpıştıkları kazada yaşamını yitirdi.

01.07.2018 09:57  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kaş ilçesindeki Hadise konserine gitmek için motosikletle yola çıkan Arif Akman (17) ve Yusuf Yılmaz (19), otomobille çarpıştıkları kazada yaşamını yitirdi.

HADİSE KONSERİNE GİDİYORLARDI

Kaş'a bağlı Yayla Kılınçlı Mahallesi'nde oturan Yusuf Yılmaz(19) ve Arif Akman(17), dün akşam ilçe merkezindeki Hadise konserine gitmek için motosikletle yola çıktı. Gömbe Yaylası Sinekçi mevkisinde Yusuf Yılmaz ve Arif Akman'ın bulunduğu plakası ve kimin kullandığı öğrenilemeyen motosiklet, saat 20.30 sıralarında karşı yönden gelen Fevzi K.'nin kullandığı 07 ADS 93 plakalı otomobille çarpıştı.

Hadise Konserine Giderken Kaza Yapan İki Genç Öldü

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kazada Arif Akman olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralı olan Yusuf Yılmaz, gelen 112 ekibi tarafından ilk müdahalesinin ardından ambulansla Elmalı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Yusuf Yılmaz da hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıkları, Fevzi K.'nin önündeki biçerdöveri solladıktan sonra karşıdan gelen motosikletle çarpıştığını belirtti. Kazada yaşamını yitiren Arif Akman ile Yusuf Yılmaz'ın başlarında kask olmadığı kaydedildi.

Hadise Konserine Giderken Kaza Yapan İki Genç Öldü
Hadise Konserine Giderken Kaza Yapan İki Genç Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hadise Konserine Giderken Kaza Yapan İki Genç Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Koş koş: Camiye böyle gitmezler 9 19 Yanıtla Birisi: Cami evlerinin dibinde motora binmelerine gerek yok yani. Hem sanane ki. 0 0
  • fedai: hadise kurtarsın sizi . 1 9 Yanıtla
  • Hocacik: Allahuteala kulum kimin yolundan gittin diye sordugunda habibinin demeyi nasip eyle bizleri yarabbi 3 6 Yanıtla
  • Allah cc nick kullanan sahış: Başka bir nick bulamadınmı yüce yaradanın ismini kullanıyon haddini bil 6 2 Yanıtla
  • VATANDAŞ: HAYAT NE KADAR BASİT ŞİMDİ BİRDE HADİSENİN KONSERİNE GİTTİKLERİ İÇİN KABİR AZABIDA ÇEKERLER BEN DEĞİL SÖZDE ALLAHÇILAR ÖYLE SÖYLÜYOR 2 6 Yanıtla Hasan: Sen Allah sız mısın kerdeş.. nasıl bir söz bu hadiseyi bende sevmem zaten kendisi ne Türk nede müslüman olmadığını söyledi... bunun ötesinde hadiseye de konserine gidene de rahmet okuyacak değiliz herhalde 3 1
  • Şizo: Ahiretten reklamlar 0 7 Yanıtla
  • Limoncu: Allah rahmet eylesin sabir versin ailesine olum iste vakitsiz yolculuk ne zamn nerde belli etmez 6 1 Yanıtla
  • sssss: Konserine gittikleri sanatçı sanatci da olsa bacak showcu su ....o kadar ...yazık 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement