Hadise'nin makyajsız pozuna beğeni yağdı - Son Dakika
Magazin

Hadise'nin makyajsız pozuna beğeni yağdı

Yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Hadise'nin, sosyal medya hesabından yaptığı sıfır makyajlı fotoğrafına beğeni yağdı.

26.08.2019 08:26  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle gündeme gelen şarkıcı Hadise, Instagram'dan yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.

SIFIR MAKYAJ HADİSE

Sevilen şarkıcı, sıfır makyajlı pozunu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaşan Hadise'nin bu pozu ise beğeni rekoru kırdı. Güzel popçunun, yorumlara kapattığı pozuna 300 binden fazla beğeni geldi.

İşte Hadise'nin beğeni rekoru kıran o pozu;

Hadise'nin makyajsız pozuna beğeni yağdı
Hadise'nin makyajsız pozuna beğeni yağdı

SIK SIK MAKYAJSIZ POZUNU PAYLAŞIYOR

"Herkese iyi pazarlar" notu ile paylaştığı makyajsız fotoğrafını paylaşan Hadise daha önce de makyajsız fotoğraf paylaşmıştı.

Hadise'nin makyajsız pozuna beğeni yağdı
Hadise'nin makyajsız pozuna beğeni yağdı
Hadise'nin makyajsız pozuna beğeni yağdı
Hadise\'nin makyajsız pozuna beğeni yağdı

Son Dakika Magazin Hadise'nin makyajsız pozuna beğeni yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • merve: o kadar paraları basıp bir sürü estetik yaptırıyorlar. e bir zahmet de makyajsız güzel oluversinler... 31 4 Yanıtla ayhan: .d .d çekememezlik bu olsa gerek 6 9
  • Emreu.: Residance imin gülü sen olsaydın keşke çirkin karimin yerine insan içine bile çıkamıyorum utanıyorum 0 14 Yanıtla Reis: Ulan milletin içine millet karıma baksın diye mi çıkıyorsun herkesin ğülü kendine güzeldir başkasını alakadar etmez ğüzel olmasada saçının teline değişmem hayat arkadaşımı senin ğibilere eş olmak için kendini heder eden o insana yazık 14 0 buse: aptal mısın ya 5 0 Reis: Ulan milletin içine millet karıma baksın diye mi çıkıyorsun herkesin ğülü kendine güzeldir başkasını alakadar etmez ğüzel olmasada saçının teline değişmem hayat arkadaşımı senin ğibilere eş olmak için kendini heder eden o insana yazık 5 0 agül: Ne diye evlendin o zaman zamanı gelince ahlak bekçisi kesilirler şortla balkona çıkarmaz karısını asıl namussuz sen ve senin gibiler. 3 0
  • ali: gözünüzde bi bozukluk var sanırım hiçmi güzel görmedik yavvvvv 9 3 Yanıtla
  • erdal erman amasya: ne yapıyım 6 1 Yanıtla
  • Tamam : Pislik. Bunlar. 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement