Hafif Ticari Araçla Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 4 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Hafif Ticari Araçla Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 4 Yaralı

Hafif ticari araçla otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralıBOLU - Bolu'da, hafif ticari araçla otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

26.03.2019 02:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafif ticari araçla otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

BOLU - Bolu'da, hafif ticari araçla otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Bolu- Mudurnu Karayolu Doğancı Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu merkezi istikametine seyir halinde olan Emrah Karaağaç idaresindeki 81 AJ 680 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen Recai Alemdar yönetimindeki 14 BM 133 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarına savrulan araçların sürücüleri ile otomobilde yolcu olarak bulunan Selami Çalışkan ve Ercan Aktaş yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 sağlık ve itfaiye ekipleri sevke dildi. Yaralılar, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hafif Ticari Araçla Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 4 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hafif Ticari Araçla Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
    22:14 Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Büyükçekmece'de seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu göle uçtu. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen ekipler, gölde ve araçta başka birinin olup olmadığını kontrol etmek için arama çalışması yaptı. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kanala düştü ve sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Konur (79) idaresindeki otomobil, yoldan çıkarak önce durağa çarptı ve ardından kanala düştü. Olay yerine sağlık, trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı
    21:48 İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 10 kilo 764 gram esrar, 39 gram sentetik uyuşturucu, 2 bin 870 uyuşturucu hap, 100 fişek, bir tüfek ve 250 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Burdur Tefenni'de Sobadan Çıkan Yangın Evde Hasara Yol Açtı
    21:40 Burdur Tefenni'de Sobadan Çıkan Yangın Evde Hasara Yol Açtı

    Burdur'un Tefenni ilçesine bağlı Beyköy köyünde, Ali Karadere'ye ait evde sobanın yakılması sırasında çıkan yangın, evin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürülürken, herhangi bir yaralanma olmadığı belirtildi.

  • TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün'den inşaat mühendislerine yönelik şiddete tepki
    21:39 TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün'den inşaat mühendislerine yönelik şiddete tepki

    Türkiye genelinde inşaatlarda çalışan mühendislerin karşılaştığı şiddet olaylarıyla ilgili Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün basın açıklaması yaptı. Akgün, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başta olmak üzere şantiyelerdeki şiddete karşı ilgili kurum ve kuruluşlar gerekli tedbirleri almalı, meslektaşlarımıza yönelik şiddet son bulmalıdır. İnşaat Mühendisleri hiçbir zaman sahipsiz değildir" dedi.

  • Karabük'ün Eskipazar ilçesinde müstakil ev alevlere teslim oldu
    21:35 Karabük'ün Eskipazar ilçesinde müstakil ev alevlere teslim oldu

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli hırsızlar motosiklet çaldı
    21:35 İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli hırsızlar motosiklet çaldı

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu
    21:32 Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde çıkan ahır yangınında kurbanlık 25 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangına 8 itfaiye aracı ve 20 itfaiye eri ile müdahale edildi.

  • Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı
    20:49 Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 12'si çocuk 34 düzensiz göçmen yakalanırken, 13'ü çocuk toplam 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Lastik botun su alarak batma tehlikesi yaşaması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri müdahale etti ve 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, başka bir lastik bot da durdurularak içindeki 34 düzensiz göçmen yakalandı.


Advertisement