Haftalık Burç Yorumları (5-11 Kasım) - Son Dakika
Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (5-11 Kasım)

Haftalık Burç Yorumları (5-11 Kasım)

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

05.11.2018 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOÇ: Babanızla ilgili ani sağlık sorunu oluşabilir. Ödemelerinizin tahsilatı ve aşk ilişkilerinde bilmediğiniz konular ortaya çıkabilir. Etrafınızdaki kadınlardan destek alacaksınız.

BOĞA: Bol bol çalışıp, koşturacağınız bir hafta.Eşiniz ayak veya bacağıyla ilgili sağlık sorunları yaşayabilir. Ortaklı işler ve kazançlar konusunda şanslı olacaksınız.

İKİZLER: Sosyal çevrenizdeki dedikodular canınızı sıkabilir. Eşiniz veya ortağınızla sorun yaşayabilirsiniz. Bu hafta kariyere odaklanmak sizin için fayda sağlayacaktır.

YENGEÇ: Eşinizin arkadaşlarıyla çok vakit geçirmesi canınızı sıkabilir. Geçmişi de işin içine katıp olayları büyütmeyin. Eğlenmek, çocuklar ve hobi konularıyla ilgilenmeniz iyi olacak.

ASLAN: Çocuğunuz veya sevgilinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İş ve günlük hayat sizi yorabilir. Maneviyat konularına yoğunlaşmak size iyi gelecektir.

BAŞAK:Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Araba veya elektronik cihaz alabilirsiniz. Kazanımlarınızdan yana şanslısınız. Ani çıkan masraflar olabilir.

TERAZİ: Aile içinde ve yakın çevrenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Eş veya ortağınızla ani gerilim olabilir. Ticaret yapan ve çalışanlar için şanslı etkiler devrede.

AKREP: Fiziksel olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ani kalp rahatsızlığına karşı temkinli olun. Arkadaş çevrenizden kadınlar sizi destekleyecekler ve moral verecekler.

YAY: Kendi kendinizi kısıtlayıp, bir iç sorgulama yaşayabilirsiniz. Yakın çevre ile diyaloglara dikkat. Arkadaş çevrenizden gelecek referanslar sayesinde maddi kazanımlar elde edebilirsiniz.

OĞLAK: Maddi konularla ilgili hayal kırıklığı olabilir.Eşinizle onun aile yakınları yüzünden sorun yaşayabilirsiniz.Kariyerinize odaklanarak diğer konuları büyütmemeye çalışın.

KOVA: Yurt dışı veya uzak yerlere yolculuk yapabilirsiniz. Devam eden bir dava veya eğitimle ilgili şanslı etkiler devrede olacak. Psikolojik olarak bir iç hesaplaşma iyi gelebilir.

BALIK: Eşinizle veya ortağınızla ani sorun yaşayabilirsiniz. İş yerinde de zorlanabilirsiniz. Bu hafta biraz eğlence, hobi veya çocuklarınızla ilgilenmek size iyi gelecektir.

Son Dakika Astroloji Haftalık Burç Yorumları (5-11 Kasım) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement