Haftanın İos Uygulamaları - 11 Kasım - Son Dakika
Teknoloji

Haftanın İos Uygulamaları - 11 Kasım

Haftanın İos Uygulamaları - 11 Kasım

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store'da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.Haftanın iOS Uygulamaları – 4 KasımHaftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamalarıShiftDelete.

11.11.2017 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store'da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.

Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamaları

ShiftDelete.Net ekibi olarak, her hafta sizler için 5 başarılı iOS uygulamasını bir araya getiriyoruz.

Not: Haftanın iOS Uygulamaları, hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalardan derlenmektedir.

Phoenix Photo Editor



Güçlü ve hızlı fotoğraf editörü uygulaması sunduğu birçok düzenleme aracı, içe aktarma ve paylaşım seçenği ile dikkat çekiyor. Fotoğraflarınızı filtreler, efektler, çerçeveler ve fontlarla özelleştirme özgürlüğü sunan Phoenix Photo Editor yeni favorilerinizden olabilir.

Haftanın iOS Uygulamaları

& ;

Afterlight 2



En güçlü ve en özellikli fotoğraf düzenleme deneyimi sunma iddiasındaki Afterlight 2, her ay sunduğu içerik güncellemeleriyle kullanıcıları kendisine bağlamayı başarıyor. Orijinal ve oldukça popüler Afterlight'ın tamamen yenilenen bu sürümü çok daha fazla özellik ve daha başarılı bir arayüz sunuyor.

Haftanın iOS Uygulamaları

Essential Anatomy 5



Tüm zamanların en başarılı anatomi uygulaması olan Essential Anatomy, bu son sürümü ile diğer benzerleriyle kıyaslandığında daha fazla içerik ve özellikle öne çıkmayı başarmakta. 8,200'den fazla yapı sunan uygulama doğru, sürükleyici ve çarpıcı görselliğiyle medikal çalışma ve referans anlamında ciddi anlamda başarılı.

Haftanın iOS Uygulamaları

& ;

Lightbow



En yüksek kalitede ve miktarda çarpıcı hazır animasyonlara sahip olan Lightbow, kendi güçlü editörüyle de kendi animasyonlarınızı yapmanızı sağlamakta. Phi,lips Hue, LIFX ve Belkin WeMo ile uyumlu uygulama ortamınıza renk katabilir.

Haftanın iOS Uygulamaları

& ;

Voice Record - Memos



Başarılı, kolay kullanımlı ve çok işlevli bir ses kayıt uygulaması arayanlar Voice Record - Memos uygulamasına mutlaka bir şans vermeli.

: :

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Haftanın İos Uygulamaları - 11 Kasım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement