Hagi: PSG Gibi Takımları Çalıştırabilirim - Son Dakika
Spor

Hagi: PSG Gibi Takımları Çalıştırabilirim

Ülkesinde Viitorul'u çalıştıran, ancak ligin bitimiyle takımdan ayrılacağını açıklayan Gheorge Hagi teknik direktör olarak büyük takımlarda görev almak istediğini söyledi.

08.03.2018 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Romanya Ligi'nde Viitorul'da teknik direktör olarak görev yapan ancak kendisine yönelik eleştirilerden sıkıldığı için sezon bitimiyle görevini bırakacağını açıklayan Gheorge Hagi, yeni maceralara yelken açmak istiyor.

Ülkesinde katıldığı bir televizyon programında konuşan 53 yaşındaki teknik adam, Paris Saint-Germain ayarında bir takım çalıştırmasının zamanının geldiğini söyledi.

"İYİ BİR SEVİYEYE GELDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

"Bir kariyer yapmak için gün gün çalıştım. Bir takıma antrenman yaptırmak en çok sevdiğim şey. Şimdi veya daha sonra, bu şans karşıma çıkacak" diyen Hagi, "İyi bir seviyeye geldiğimi düşünüyorum. 21 yaş ortalaması olan takımı ülkemde şampiyon yaptım. Daha fazla ne yapabilirim? Bu hayatın bir gerçeği, önemli rekabetleri yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Unai Emery'nin PSG'den ayrılması halinde öyle güçlü bir takımı çalıştırıp çalıştırmayacağı sorulan Hagi, "Siz cevaplayın... Bu imkansız ya da başka bir şey mi? Bence normal bir şey. Büyük takım atmosferlerini yaşamış biriyim. Neler yapılacağını iyi bilirim. Baskıyı bilir ve severim" ifadelerini kullandı.

Hagi: PSG Gibi Takımları Çalıştırabilirim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hagi: PSG Gibi Takımları Çalıştırabilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Rambo Dortmund: hagi futbolcuyken de kötüydü de işte türkiye de efsaneymiş yersen :) 2 9 Yanıtla
  • Romenliga: Ulan bu romenlerin bayanlari da boyle uyduruk universitelerden tıp okurlar diploma 5 para etmez gelirler turkiyede kacak et olurlar hepsi hayal pesinde psg seni ne yapsin zirtapoz emery gibi bir salak varken .. 4 6 Yanıtla
  • Aslanlar: Çekemeyen ezikler defolun 5 1 Yanıtla
  • hesege: psg demedim ben pesde ege külüpleri dedim yersen .d 0 6 Yanıtla
  • DADAŞ: Hagiye karpatların maradonası lakabını biz takmadık barça real görmüs bi adamın büyük klüp teknik direktörü olmaması icinde neden yok karakter olarak elestirilecek yanları olsa da sırf gs efsanesi diye laf salatası yapmayın adam soruya binaen bise demis asıl bizim türk efsanesi olarak gördügümüz eski topcular yada direktörlerin hedefleri neden o noktalar olmuyo ptt ile süper lig arasında pinpon topuna dönüyolar vizyon meselesi bizimkiler gitsin irana japonyaya en basarılı adam da yine bi gsli fatih terim milan'dan ötesini gören biri var mı ayrıca türkiyeye gelen büyük teknik adamları da gördük ne fark yarattılar basarılı olan o zaman icin buyuk takım calıstırmamış zico lucescu gene 3 1 Yanıtla
  • volkan: psg başkanı şu haberi okusa takımın yarısından satar be ne hale getirdiler takımı sanırsın basel basaksehir csk isim bakimindan 0 3 Yanıtla

Advertisement