Ianis Hagi, Rangers'a transfer oldu - Son Dakika
Spor

Ianis Hagi, Rangers'a transfer oldu

Genk'te forma giyen Rumen futbolcu Ianis Hagi, İskoçya ekiplerinden Rangers'e kiralık olarak transfer oldu.

31.01.2020 13:32  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsane futbolcu Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin yeni takımı belli oldu. Futbol hayatına Belçika'nın Genk takımında sürdüren Hagi, İskoçya'ya transfer oldu. Rangers'ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Hagi'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını duyuruldu. Rangers'ın 21 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiraladıkları ifade edildi.

Ianis Hagi, Rangers'a transfer oldu

Tarihi olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirten Hagi, taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

"FARK YARATABİLECEK KALİTEYE SAHİP"

Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard da Ianis Hagi'yi bir süredir izlediklerini, takıma fark yaratabilecek kaliteye sahip olduğunu ifade etti. Gerrard ayrıca Hagi'yi kadrosuna kattıkları için mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

Ianis Hagi, Rangers'a transfer oldu

Genç futbolcu kariyerinde FC Viitorul ve Fiorentina formaları da giydi. Hagi, Genk forması ile bu sezon çıktığı 19 resmi müsabakada 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Öte yandan Ianis Hagi, Rangers'ta 7 numaralı formayı giyecek.

Ianis Hagi, Rangers\'a transfer oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ianis Hagi, Rangers'a transfer oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • .: Milli eğitimin yerinde olsam bir hafta geç açarım okulları salgından.bir hafta sona eklenir ne olacak.sağlık önemli.şimdi heryerden gelecekler okullara.tatilden dönüp.sadece çine gitmek değil italyada olan vardı başka ülkede ailesiyle olan vardı.bence yerinde olur.kendileri bilir. 0 0 Yanıtla

Advertisement