Hair Center Of Turkey Kurucusu Sinan Özer; - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Hair Center Of Turkey Kurucusu Sinan Özer;

Hair Center Of Turkey Kurucusu Sinan Özer;

"Kelliğin en net ve kalıcı çözümü saç ekimi işlemidir"

28.11.2022 12:15  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

"Saç kaybı yaşayan kişilerde zaman zaman özgüven zedelenmesi görülüyor"

işlemleri hakkında bilgi veren kurucusu Sinan Özer, saç kaybı ve kelliğin kesin çözümünün saç ekimi olduğunu ifade etti. Saç kaybı ve kelliğin kişiler üzerinde özgüven zedelenmesi yarattığını ifade eden Özer, "Saçları döküldüğü için veya seyreldiği için sosyal yaşamda zorlanan, özgüveni zedelenen tüm hastalarımızı yaptığımız saç ekimi işlemi ile istedikleri görüntüye kavuşturup mutlu etmek bizim en büyük kazancımızdır" dedi.

İstanbul'da hizmet veren Dünyanın önde gelen saç ekim merkezi'in kurucusu Sinan Özer popülerliğini koruyan saç ekimi işlemi hakkında bilgiler verdi. Saç kaybı ve kelliğin günümüzde önemli sorun haline geldiğini belirten Özer, kelliğin kesin çözümünün saç ekimi işlemi olduğunu, saç dökülmesi ve kellik için kullanılan ilaçların sadece var olan saçları güçlendirebileceğini ifade etti. Saç dökülmesinden dolayı özgüveni zedelenen ve sosyal yaşamda zorluk çeken hastaların sorunlarını saç ekimi işlemi ile çözdüklerini ifade eden Özer, "Hastalarımızı istedikleri görüntüye kavuşturup mutlu etmek bizim en büyük kazancımızdır" dedi.

"Saç kaybı yaşayan kişilerde zaman zaman özgüven zedelenmesi görülüyor"

Saç kaybı ve kelliğin etnik köken, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin tüm insanlarda görüldüğünü belirten Hair Center Of Turkey Kurucusu Sinan Özer," Günümüzde saç kaybı cinsiyet ve ırk fark etmeksizin tüm yaş gruplarında görülebiliyor. Bilindiği üzere saçlar kişinin estetik görünümünü oldukça etkiliyor. Bu sebepten ötürü saç kaybı yaşayan kişilerde zaman zaman özgüven zedelenmesi gibi problemler ortaya çıkabiliyor. Kelliğinden ve saç kaybından şikayetçi olan hastalar bizlere başvuruyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak hastalarımızı istedikleri görünüme kavuşturuyoruz.

"Saç Kaybı ve kelliğin en net ve kalıcı çözümü saç ekimi işlemidir"

Kelliğin kesin çözümü saç ekimidir diyen Özer, "Günümüzde kelliğin çözümü olarak gösterilen birçok ilaç tedavisini görüyoruz. Ancak bilinmelidir ki bu ilaçlar dökülen saçı tekrar çıkartmaz. Bu tür ilaçlar var olan saçları güçlendirebilir, dökülme hızını yavaşlatabilir ancak saçsız alanda saç çıkarması mümkün değildir. Saç kaybı ve kelliğin en net ve kalıcı çözümü saç ekimi işlemidir. Saç ekimi işleminde kişinin kendi saçlı alanından alınan greft adı verdiğimiz saç kökleri saçsız alana transfer edilir. Saç ekimi işleminin birbirinden farklı avantajlar sunan teknikleri mevcut. Ülkemizde gerçekleştirilen saç ekimi işlemlerinde FUE ve FUE Kalem (DHI) yöntemleri sıklıkla kullanılıyor. Tabi hastaya hangi yöntemle saç ekileceğine hastalarımızın istekleri ve hekimlerimizin tavsiyesi doğrultusunda karar veriliyor" diye konuştu.

"Hastalarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz"

Türkiye'nin saç ekimi alanında dünyanın merkezi olduğunu ifade eden Özer, "Biliyorsunuz ki ülkemiz Türkiye özellikle saç ekimi konusunda dünyanın merkezi haline geldi. Hair Center Of Turkey olarak bunun bilincinde olup hastalarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Hekimlerimiz, prosedürlere uygun kliniğimiz ve son teknoloji cihazlarımız ile gerçekleştirdiğimiz saç ekimi işlemlerimizde önemli başarılar yakaladık. Hastalarımızdan bize gelen önemli ve mutlu edici geri dönüşler bu işe daha da sıkı bir şekilde sarılmamıza vesile oldu. Saçları döküldüğü için veya seyreldiği için sosyal yaşamda zorlanan, özgüveni zedelenen tüm hastalarımızı yaptığımız saç ekimi işlemi ile istedikleri görüntüye kavuşturup mutlu etmek bizim en büyük kazancımızdır" şeklinde konuştu.

Son Dakika Advertorial Sondakika Hair Center Of Turkey Kurucusu Sinan Özer; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement