Hakan Çalhanoğlu Gelecek Turnuvalardan Umutlu - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu Gelecek Turnuvalardan Umutlu

Hakan Çalhanoğlu Gelecek Turnuvalardan Umutlu

Dünya Kupası'na katılamamanın üzüntüsünü yaşayan milli futbolcu, aralarına katılacak yeni isimlerle önümüzdeki turnuvalarda yer alacaklarına inandığını söyledi.

07.11.2017 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya'nıntakımında forma giyen milli futbolcu , Dünya Kupası'na katılamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

Hakan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile erkek giyim markası Damat'ı da bünyesinde bulunduran Orka Holding arasında TFF'nin Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maalesef Dünya Kupası'na katılamadık. Bu konuda çok üzgünüz, başaramadık. Artık önümüzdeki senelere bakacağız. Şimdi iki hazırlık maçımız var. Hocamız bizi iyi çalıştırıyor. Bu karşılaşmaları kazanmak istiyoruz. Kendimizi geliştirmeliyiz. Kampta çok genç oyuncularımız var, inşallah bu iki maçta iyi oynarız ve hatalarımızı görürüz. Önümüzdeki turnuvalar çok önemli." ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Milli takım olarak yenileniyoruz. Yeniden yapılanma sürecinde yeni gençler izleyeceksiniz." sözleri hakkında ise Hakan Çalhanoğlu, şunları kaydetti:

"Takıma baktığınız zaman çok genç oyuncular var, onların aralarında tecrübe olarak ben önde gözüküyorum. Oğuzhan ve Cenk de var. Arda ve Burak ağabeylerden gördüğümüz şeyleri devam ettirerek, gençlere yansıtmak istiyoruz. Onlardan da tecrübe kazandık. Onlar bizlere çok yardımcı oldu. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Fiziksel olarak daha güçlü olmalıyız. Milli takımlar fizik gücü yüksek ekipler oluyor. İstekliyiz, arzuluyuz, bunu antrenmanlarda görüyorum. Yetenekli oyuncularımız var ama sadece yetenek yetmiyor. İyi hazırlanarak önümüzdeki turnuvaya iyi başlamak istiyoruz."

"Herkesin gözü benim üzerimde"

AC Milan'daki ilk sezonunu hakkında da konuşan Hakan, "Benim için kolay değildi, 4 ay cezadan sonra kendimi yeni yeni toparlayabildim. İlk transferim Milan oldu. Hemen oraya adapte olmak, lige alışmak kolay değil. Ama yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarım ve hocam bana çok yardımcı oluyor. Kendimi İtalya'da çok iyi hissediyorum. Güzel bir şehir, seyircilerimiz zaten çok tutkulu. Benim için en önemlisi orada kendimi daha iyi geliştirmek. Daha büyük bir oyuncu olmak istiyorum. Orada başarılı olmak için her şeyi yapıyorum, çok çalışıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AC Milan'da 10 numaralı formayı giydiğini hatırlatan Hakan Çalhanoğlu, şöyle konuştu:

"AC Milan'da 10 numarayı aldığım için herkesin beklentisi çok büyük. Herkesin gözü benim üzerimde. Geçtiğimiz hafta ilk golümü attığım için çok mutluyum, biraz uzun sürdü ama 4 aydan sonra futbola başlayınca her şey istediğiniz gibi olmuyor. Biraz zamana ihtiyacım var. Fiziksel olarak da herkesten gerideydim ama şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Bu gol beni motive etti, inşallah daha iyi oynayarak daha çok gol atarım."

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu Gelecek Turnuvalardan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep FK, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

  • Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı
    18:43 Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı

    Türkiye Satranç Federasyonu faaliyetleri içinde yer alan Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, Karaman'da başladı. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonaya, 78 takım ve 400 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, organizasyonda elde ettikleri başarıların yanı sıra yetiştirdikleri sporcularla tüm dünyada ilgiyle takip edildiklerini vurguladı. Turnuvada dereceye giren sporcular, Avrupa Genç Takımlar Satranç Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

  • Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi
    18:33 Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında 330 öğrenci güreş ve masa tenisi yarışmalarına katıldı. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan'da yapılacak törende ödüllerini alacak.

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.


Advertisement