Hakan Çalhanoğlu'ndan Alman basınına asker selamı açıklaması - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu'ndan Alman basınına asker selamı açıklaması

A Milli Takımımızın önemli isimlerinden Hakan Çalhanoğlu, Alman Bild Gazetesi'ne konuştu. Deneyimli oyuncu asker selamı vermeleriyle ilgili olarak, "Politik bir anlamı yok, provokasyon da değil. Avrupa'da Türk oyuncuların kötü gösterilmesini büyük bir ayıp. Biz barıştan yanayız" ifadelerini kullandı.

20.11.2019 10:14  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milan forması giyen A Milli Takım oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, özellikle Fransa maçından sonra verilen asker selamıyla ilgili yapılan ve oluşturulmaya çalışılan algıyla ilgili Alman Bild Gazetesi'ne konuştu.

Askerlerimize selam yollamanın normal olduğunu söyleyen Hakan, "Bu selamı sağ salim dönmesini istediğimiz askerlerimize yolladık. Politik bir anlamı yok, provokasyon da değil. Avrupa'da Türk oyuncuların kötü gösterilmesini büyük bir ayıp. Biz barıştan yanayız" ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Alman basınına asker selamı açıklaması

NE OLMUŞTU?

Barış Pınarı Harekatı sırasında milli futbolcularımız, EURO 2020 elemelerinde çıktıkları maçlarda gol sevinçlerini asker selamı vererek yaptı. Bu durum karşısında başta Fransa ve Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinden tepkiler geldi. Son olarak UEFA, asker selamı gol sevinci ile ilgili disiplin soruşturması başlattı. Ancak sporcularımız, dik duruşlarını bozmayarak gerek Süper Lig'de gerekse Avrupa maçlarında asker selamı vermeye devam etti.

Hakan Çalhanoğlu\'ndan Alman basınına asker selamı açıklaması

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu'ndan Alman basınına asker selamı açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Nabi: Yersen cicim 2 11 Yanıtla Mert: Adam gibi açıklamamış anlayana ancak senin gibi canım cicimlerin neresinden anladığı açık 4 0
  • Helal olsun50: Hakan adam gibi adam. Hic düsünmeden milli takimi secti Türkiye'yi cok seviyor vallah helal olsun 9 0 Yanıtla
  • Mahoni : Cok saglam bir R ) olmus )) 1 7 Yanıtla
  • Baz: Hiristiyan ulkelerinin ekmegini yiyip ihanet eden NANKORLER 0 8 Yanıtla
  • Doğru söze ne acet : Bakin adam barıştan yana öyle diyor 1 0 Yanıtla

Advertisement