Hakan Çalhanoğlu'ndan eleştirilere yanıt: İnsan üzülüyor - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu'ndan eleştirilere yanıt: İnsan üzülüyor

Hakan Çalhanoğlu deplasmanda 4-0 yendiğimiz Moldova maçı sonrasında açıklama yaptı. Deneyimli oyuncu kendisini eleştirenlere, "Kalitem de ortada, bunu kaç kere ispatladım. İnsan üzülüyor gene de halkımızdan böyle eleştiriler almaya ama devam etmemiz gerekiyor" dedi.

11.09.2019 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Türkiye'nin Moldova ile oynadığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduklarını ve şampiyona yolunda iyi devam ettiklerini belirten Çalhanoğlu, "Çok mutluyuz. 2 galibiyet aldık. İnşallah gelecek kampta da aynı isteğimizi ortaya koyarız. Arnavutluk'un kazanması da bizim için iyi oldu, mutluyuz. Eleştiriler gelecektir ama ben hiçbir zaman başımı eğmem. Sonuçta ben ülkem için oynuyorum ve milletimizi mutlu etmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor." dedi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan eleştirilere yanıt: İnsan üzülüyor

"KALİTEM ORTADA, KAÇ KEZ İSPATLADIM"

Çalhanoğlu kendisine yapılan eleştiriler için, "Kendimden şüphem yok, kendime güveniyorum. Kalitem de ortada, bunu kaç kere ispatladım. Milan'da forma giyiyorum. Bugün önemli olan milli takımın galibiyeti. İnsan üzülüyor gene de halkımızdan böyle eleştiriler almaya ama devam etmemiz gerekiyor. İnşallah bu turnuvaya bu sefer rahat katılırız. Her zaman son dakikalara bırakıyoruz. Turnuvaya iyi başladık, iyi devam ediyoruz inşallah iyi de bitiririz" diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu\'ndan eleştirilere yanıt: İnsan üzülüyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu'ndan eleştirilere yanıt: İnsan üzülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • NEREDESİN CALHANOGLU: Calhanoglu bu degil,olamaz.Sahada yuruyor,gucu yok,sut atamiyor,kornerleri kitu kullaniyor,etkusiz,kuvvetsiz,motivasyonsuz.hakan calhaniglu bu ise?futbol hayati bitmek uzere.Milan boyle oyuncu oynatmaz.Milli takimimizada faydasi yok gibi..cok az.iste senol hoca kendini kesti...15 dk lik futbolcu haline gelmis. 1 0 Yanıtla
  • Rest: Güzel oynadı Dunk'i kadro. Ozan yine tatmin etmedi. Sorumluluk almıyor adam. 0 0 Yanıtla
  • objektif: hakan çalhanoğlu sen üzülme kardeşim biz senin kıymetini biliyoruz ve seni çok seviyoruz..maalesef biz böyleyiz..ama inan seni eleştirenlerin belkide 1000 katı insan öyle düşünmüyor..sen gururumuzssun 0 0 Yanıtla
  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement