Vasiyetini Açıklayan Hakan Peker Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Vasiyetini Açıklayan Hakan Peker Kimdir?

Vasiyetini Açıklayan Hakan Peker Kimdir?

Geçtiğimiz gün Kanal D'nin 2. Sayfa programına katılan Hakan Peker, vasiyetini açıkladı. Öldükten sonra şarkılarının silinmesini isteyen sanatçının müzik geçmişi ve özel hayatı merak konusu oldu. Peki, sanat hayatında 29 yıl deviren Hakan Peker kimdir, kaç yaşındadır?

27.12.2018 12:21  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan Peker, Kanal D'nin çok izlenen yapımı 2. Sayfa programının haber müdürüne verdiği röportajda izleyenleri şaşkına uğrattı. Öldükten sonra tüm şarkılarının silinmesini isteyen Peker, "Bir daha albüm yapmak istemiyorum. 'Ölene kadar müzik yapayım, sahnelerde öleyim' diye bir derdim yok. Hayat müzikten ibaret değil" açıklamasında bulundu. İşte! Vasiyetini açıklayan Hakan Peker hakkındaki her şey...

HAKAN PEKER KİMDİR?

5 Şubat 1961 tarihinde İstanbul Bakırköy'de doğan Hakan Peker'in bir abisi iki kız kardeşi vardır. Çocukluk yıllarından beri dansa düşkün olan ünlü şarkıcı, Seyyal Taner ve Deniz Erkanat'ın dansçısı olarak çalışmaya başladı.

TÜRKİYE DANS YARIŞMASI'NDA BİRİNCİ OLDU

1981 yılında Türkiye Dans Yarışmasında birincilik kazanan Peker, 8 sene sonra 1989'da ilk albümünü piyasaya sürdü.

KENDİ PLAK ŞİRKETİNİ KURDU

"Bir Efsane" şarkısı ile çıkış yapan ünlü sanatçı, bir sene sonra "Camdan cama" adlı albümünü piyasaya sürdü. Artık Türkiye'de tanınan bir şarkıcı olan Peker, kendi plak şirketini kurdu. İstikrarlı şekilde albüm çıkaran Peker'in ilk evliliğinden bir oğlu var.

Vasiyetini Açıklayan Hakan Peker Kimdir?

ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİNİ MENAJERİ İLE YAPTI

Baba olmanın yanında 2015'te dede de olan Peker'in torunu kendi ismini taşıyor. 1986'da ikinci evliliğini de yapan Hakan Peker 4 sene evli kaldı. Bir dönem POPSAV'ın başkanlık görevini yürüten Peker üçüncü evliliğini menajeri Arzu Öztoprak'la yaptı.

Vasiyetini Açıklayan Hakan Peker Kimdir?

Son Dakika Magazin Vasiyetini Açıklayan Hakan Peker Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement