Hakkari - AK Parti Milletvekili Aygün, Hakkari'de - Son Dakika
Güncel

Hakkari - AK Parti Milletvekili Aygün, Hakkari'de

Ak Parti Milletvekili Aygün, Hakkari'deAK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, partisinin Hakkari'deki İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere geldiği kentte Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve partililerle yemekte bir araya geldi.

05.02.2017 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Milletvekili Aygün, Hakkari'de

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, partisinin Hakkari'deki İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere geldiği kentte Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve partililerle yemekte bir araya geldi. Aygün, önümüzdeki süreçte yapılacak referandum ile ilgili STK'lara bilgiler aktardı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün bir otelde STK temsilcileri ve partililerle yemekte bir araya geldi. Aygün, başkanlık sistemi ve yapılacak referandum ile ilgili blgiler verdi. Hakkari'nin sahipsiz olmadığını ifade eden, şöyle dedi: "Buranın şu an milletvekili olmadığı için bu bölgenin haliyle bazı sosyal sorunları çözmek için zaman zaman buralara gelip sizlerin görüşlerini alarak sorunları çözmeye yönelik çaba sarf ediyoruz. Kocaeli ilinde seçilmiş olsak da buradaki halkın sorunlarını çözmek bizlerin görevi. Çok zor dönemler geçirdik. Artık o dönemlerden söz etmek istemiyoruz. Allah'a çok şükürler olsun ki, düne kadar çarşıda dolaşırken elimizi sıkmaya çekinen insanların şimdi misafirperverliklerini görünce ne kadar şükretsek azdır. Demek ki, olay tamamen konjonktürel. Demek ki insanımız kötü niyetli değildir. Öyle olsa son kazılan çukurlara da müsaade ederlerdi. Buranın halkına ne kadar teşekkür etsek azdır. İnsanların refahı için bir referandum seçimine giriyoruz. Bu 15 yıldır yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde yer edinmiş sayın Tayyip Erdoğan'ı başkan yapmak için mi yapılıyor. Hayır? Bu tamamen parlamenter sistemindeki çift başlılığı çözmek için yapılan bir sistemdir. Bu sistem ülkenin refahı için iyi bir şey olacaktır"

Hakkari - AK Parti Milletvekili Aygün, Hakkari\'de
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari - AK Parti Milletvekili Aygün, Hakkari'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement