Hakkari Belediye Eş Başkanları Adliyeye Sevk Edildi (3) - Son Dakika
Güncel

Hakkari Belediye Eş Başkanları Adliyeye Sevk Edildi (3)

Hakkari Belediye Eş Başkanları Adliyeye Sevk Edildi (3)

Hdp HAKKARİ MİLLETVEKİLİ AKDOĞAN'DAN TUTUKLAMALARA TEPKİ HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Hakkari Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'nin tutuklanmasına tepki gösterdi.

23.08.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp HAKKARİ MİLLETVEKİLİ AKDOĞAN'DAN TUTUKLAMALARA TEPKİ

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Hakkari Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'nin tutuklanmasına tepki gösterdi. Bunun Türkiye'de hukukun siyasallaştığını gösterdiğini ileri süren Akdoğan İktidar tarafından siyasi soykırım yapıldığını savunan Akdoğan, şöyle konuştu:

"Türkiye'de hukukun ne kadar çiğnendiğinin, ne kadar siyasallaştığının en bariz örneğini bugün burada yaşıyoruz. Halkın iradesini tanımayan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Biz yerel demokrasinin güçlenmesi gerektiğini, Türkiye'nin demokratikleşmesi gerektiğini söylüyoruz. Bugün tek kişinin söylemiyle harekete geçen hukukun siyasallaştığını, bu hukukun Türkiye'nin geleceğini kararttığını söylemek istiyoruz. Bugün bu halk size bir demokrasi dersi vermek istiyor. Türkiye'nin her yerinde bu halk kendi öz iradeleriyle yönetilmek istiyor. Bu siyasi bir soykırım operasyonudur. Bu halkın iradesini tanımamadır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Belediye Eş Başkanları Adliyeye Sevk Edildi (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HEVAL: NİYE TUTUKLANDI 0 0 Yanıtla

Advertisement