Hakkari'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de 23 Nisan Coşkusu

Hakkari\'de 23 Nisan Coşkusu

Hakkari’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında şiir okuyan engelli öğrenci Feyza Akbulak protokolü ağlattı.

23.04.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında şiir okuyan engelli öğrenci Feyza Akbulak protokolü ağlattı.

Sümbül Mahallesi'ndeki Gazi İlköğretim Okulu'nun konferans salonunda düzenlenen programa Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Garnizon Komutanı Piyade Kıdemli Albay Yüksel Özcan, İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, vali yardımcıları, kurum amirleri, AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı. Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Erhan Tekin'in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından 23 Nisan konulu şiirler okundu. Türkiye'deki 7 bölgesini temsil eden kıyafetlerle sahne alan öğrenciler, halkoyunları gösterisi sunarak barış ve kardeşlik mesajları verdi.

Program kapsamında öğretmenlerinin desteği ile sahneye çıkan engelli öğrenci Feyza Akbulak ise okuduğu şiirle protokolü gözyaşlarına boğdu.

Okullar arasında resim ve şiir dalında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesiyle program sona erdi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement